Αρχική

Συνάντηση Σωματείων ΟΜΑΕ Βορείου Ελλάδος

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου τη συνάντηση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με τα σωματεία της Βορείου Ελλάδος.

Στόχος της ετήσιας αυτής συνάντησης είναι η εξέταση οργανωτικών ζητημάτων για τους αγώνες και τους αγωνιζόμενους της ευρύτερης περιοχής για το 2015. Παράλληλα θα γίνει ενημέρωση για τα ζητήματα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ενώ παρών θα είναι και ο Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Στη συνάντηση θα είναι παρών ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, Γ.Γραμματέας κ. Αναστάσιος Καρκάνης καθώς και ο Διευθυντής της Επιτροπής Αγώνων κ. Νίκος Παπασταθόπουλος. Το ενδιαφέρον για την συνάντηση είναι μεγάλο από πλευράς των Σωματείων της Βορείου Ελλάδος καθώς έχει εκφραστεί το ενδιαφέρον για ανάληψη αγώνων σε διάφορες μορφές (Ράλλυ, Αναβάσεις, Δεξιοτεχνίες, Dragster και Drift).

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης (πρώην Νομαρχία) στην οδό Δημοκρατίας 27 στις 12:00 πμ.