Αρχική

Καραϊσκάκης-Κοζάνη 1-0

Βίντεο από sportsnow.gr

Watch this video on YouTube.

Την πρώτη εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Κοζάνη, χάνοντας στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων Αρτας από την Α.Ε. Καραϊσκάκης με σκορ 1-0.

Ο αγώνας έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, κάτω από βροχή, με τους 22 ποδοσφαιριστές να δυσκολεύονται να αναπτύξουν το παιχνίδι τους.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που τελείωσε χωρίς τέρματα οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία στο δεύτερο μέρος και πίεσαν την Κοζάνη κυρίως από στημένες φάσεις.

Τελικά στο 80′ η Α.Ε. Καραϊσκάκης πέτυχε το νικητήριο τέρμα μετά από σέντρα του Μπαλάφα και σουτ του υψηλόσωμου επιθετικού Θανάση Καβαλλάρη που είχε περάσει ως αλλαγή στο 53′.

Μετά την ήττα της αυτή η Κοζάνη παρέμεινε στην μέση της βαθμολογίας (8η θέση), πλέον αρκετά πίσω από τους πρωτοπόρους.

Κίτρινες κάρτες για τους γηπεδούχους είδαν οι Στάνσετιτς και Μπαλάφας ενώ για την Κοζάνη οι Σταματόπουλος, Καραμπατζάκης και Καλλέργης.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου (90′ Μαργαρίτης), Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Κόλλινς, Κυριάκης (53′ Καβαλλάρης), Χούσος, Στάνσετιτς, Μπαλάφας (88′ Πέτσας), Βασίλιεβιτς.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Ματούλας, Αλιατίδης (83′ Ζιγκερίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Καλλέργης (56′ Ντεμιράϊ), Γκέγκα (75′ Μπιμπίρης), Χαματάϊ, Κυρ. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Τόμπρος (Κέρκυρας).

Βοηθοί: Γραικός, Σκορδίλης (Κέρκυρας).

Φωτογραφίες από sportsnow.gr

2014-15 7η αγ. Α.Ε. Καραϊσκάκης - Κοζάνη 1-0 (φώτο sportsnow.gr)

2014-15 7η αγ. Α.Ε. Καραϊσκάκης – Κοζάνη 1-0 (φώτο sportsnow.gr)

2014-15 7η αγ. Α.Ε. Καραϊσκάκης - Κοζάνη 1-0 (φώτο sportsnow.gr)

2014-15 7η αγ. Α.Ε. Καραϊσκάκης – Κοζάνη 1-0 (φώτο sportsnow.gr)