Αρχική

ΣΔΟ Εορδαίας: 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών – 36ος Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολης

sdoeordaiasΔέκα (10) ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου σε συμμετοχή αθλητικού γεγονότος που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη πατρίδα μας. Τη προσεχή Κυριακή 09 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, στη γενέτειρα του αθλήματος, στη διαδρομή Μαραθώνας- Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μία γιορτή του Αθλητισμού όπου θα μετέχουν 35.000 περίπου αθλητές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, από κορυφαίους δρομείς που πρωταγωνιστούν σε όλους τους διεθνείς αγώνες, ως και ερασιτέχνες ανθρώπους όλων των ηλικιών που έχουν τρόπο ζωής τον αθλητισμό. Η εικόνα του αγώνα θα μεταδοθεί από πλήθος τηλεοπτικών μέσων ανά τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα από τη Δημόσια Τηλεόραση το πρωί της Κυριακής. Στη διοργάνωση όπως κάθε χρονιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σύλλογος Δρομέων και Οδοιπόρων Εορδαίας, που θα δώσει το παρόν και θα εκπροσωπήσει την Πτολεμαΐδα με αποστολή που φτάνει τον αριθμό των 45 αθλητών. Η αναχώρηση για την Αθήνα θα γίνει με λεωφορείο στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 07/10/14 Ευχόμαστε σε όλους να έχουν έναν καλό και όμορφο αγώνα, να απολαύσουν τη διαδρομή στη γιορτή αυτή που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου δεν σταματούν όμως εδώ…

Μια (1) εβδομάδα μετά ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει στον 36ο Μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης με την μεγαλύτερη αποστολή αθλητών στο εξωτερικό , εκατόν δεκαπέντε (115) ατόμων.

Η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη 13/11/2014, την Παρασκευή 14/11/2014 θα δεχτεί την αποστολή του Συλλόγου μας ο Οικουμενικός Πατριάρχης , Παναγιώτατος κ.κ. Βαρθολομαίος και την Κυριακή 16/11/2014 θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες δρόμου 15 και 10 χλμ.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να απολαύσουν τον αγώνα και την διαδρομή εκπροσωπώντας επάξια τη τον Σύλλογο και την πόλη μας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας στα τηλ.69706567210και 6977602505 , ή στα γραφεία μας Εμμανουηλαντών 1 (ΕΑΚ Πτολεμαΐδας) τηλ. 2463100344 . Σύνθημά μας πάντα είναι: Τρέχουμε για την Υγεία. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής. Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσατε καθημερινά μέλη μας σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Αθλητικό Κέντρο και στο στάδιο (ΕΑΚ) Πτολεμαΐδας.