Αρχική

A’ ΕΠΣΚ: Πήρε αυτό που ήθελε ο Mακεδονικός Σιάτιστας!

Αλιάκμων Αιανής - Mακεδονικός Σιάτιστας  0-1
Την ομάδα της Αιανής αντιμετώπισε για την πέμπτη αγωνιστική της Ά Κατηγορίας ο Mακεδονικός Σιάτιστας στο τέλος να παίρνει αυτό που θέλει και να κερδίζει με 0-1
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Mακεδονικός Σιάτιστας ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και μπορεί να έχασε τόσες πολλές ευκαιρίες, ήταν καλύτερος  και έφτασε στη νίκη με 1-0. Η Αιανή από τη μεριά της, είχε κι αυτή κάποιες καλές στιγμές, αλλά σε αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον, κέρδισε η ομάδα που άξιζε.


Το 1-0 έγινε από τον Τσικόπουλο στο 50' μετά από πάσα του Νούσιου, ενώ ο Mακεδονικός Σιάτιστας διαμαρτύρεται για κανονικό γκόλ στο   που ακυρώθηκε ως οφσάιντ 26ο λεπτό όταν ο Μωυσίδης έχασε την μπλάλα πήγε στον Στεργίου Κ. σούταρε απέκρουσε και στην συνέχεια ο Στεργίου την έστειλε στα δίχτυα! (δείτε το βίντεο)
Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα
H Αιανή στο πρώτο ημιχ. είχε για περίπου 20 λεπτά την υπεροχή με δύο καλές φάσεις μόλις στο 1ο λεπτό όταν πρόλαβε ο Νασιόπουλος και έδιωξε σε κόρνερ, στο 20ο λεπτό καλό φάουλ για την Αιανή λίγο άουτ και στο 23ο λεπτό όταν πάλι από δεξιά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ η Αιανή.
Στην συνέχεια ο Mακεδονικός Σιάτιστας πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 26ο λεπτό ακυρώθηκε σαν οφσάιντ "καθαρό γκόλ" από τον πρώτο βοηθό!!!
Η ομάδατου Γ. Παρασκευά έδειξε χαρακτήρα αλλά έπαιξε ανά διαστήματα την μπάλα κάτω και κέρδισε το χειροκρότημα της κερκίδας. Να σημειώσουμε ότι πάνω από 50 Σιατιστινοί και περίπου 300 Αιανιώτες παρακουλουθησαν τον αγώνα σε πολύ καλό κλίμα.
Το 2ο ημίχ. ξεκίνησε πολύ καλά με τον Μακεδονικό στο 47ο λεπτό μετά από έναν πολύ ωραίο συνδυασμό, ο Παπαρίζος βρέθηκε μόνος αλλά ο δεύτερος βοηθός έδειξε οφσαιντ.
Στο 50ο λεπτό και πάλι η συνεργασία των παιχτών του Μακεδονικού έφερε την ομάδα μας να ανοίγει το σκόρ με τον πρώτο σκορ του Μακεδονικού Τσικόποπουλο, και μετά από πάσα του Νούσιου να κάνει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!
Από το 65ο λεπτό και μετά η Αιανή βγήκε μπροστά, φάουλ λίγο άουτ.
69ο λεπτό ο Δαϊνάς δίνει ωραία στον Νούσιο ο οποίος περνάει έναν αμυντικό από πλάγια θέση και με καλό σουτ στέλνει την μπάλα στο εξωτερικό των διχτύων!
73ο λεπτό σουτ από πλάγια από την Αιανή λίγο άουτ. Στο 78ο λεπτό η Αιανή ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή...όπως βλέπετε στο βίντεο ο παίχτης της Αιανής πέφτει μόνος!
81ο λεπτό ο Παπαρίζος σε φάουλ από πλάγια ο Τσικόπουλος στην πορεία της μπάλας μόνος ψηλά άουτ, θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι!
Στο 86ο λεπτό η Αιανή λίγο έλειψε να κλέψει το τρίποντο του Μακεδονικού όταν σε κεφαλιά ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού έδιωξε την μπάλα μακριά!
Στο 90+ άλλη μία κεφαλιά ψηλά άουτ για την Αιανή.
Γράβας Γ.