Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: ΑΟ Τρανοβάλτου - Αναγέννηση Λιβαδερού 2-2 (φωτο - βίντεο)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το γειτονικό Καμβουνιώτικο ντέρμπι, μεταξύ των ομάδων του ΑΟ Τρανοβάλτου και της Αναγέννησης Λιβαδερού, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 12 Οκτωβρίου 2014στο γήπεδο Τρανοβάλτου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας/1ου ομίλου της ΕΠΣ Κοζάνης.


Ήταν ένα ήσυχο και ενδιαφέρον παιχνίδι, πλούσιο σε φάσεις και με εναλλαγές στο σκορ, που το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Τα γκολ της συνάντησης:
0-1 στο 7΄από τον Γιάννη Τζήκα με πλασέ στην κενή εστία, μετά από φάση διαρκείας
1-1 ισοφάρισε για το Τρανόβαλτο στο 13΄ ο Γιάννης Αρίδας, που ξέφυγε από το μαρκάρισμα δυο αμυντικών και από το ύψος της περιοχής με συρτό δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα
2-1 προηγήθηκε το Τρανόβαλτο στο 23΄με τον Νίκο Πατσικόπουλο, μετά από εναλλαγή της μπάλας με τον Αρίδα
2-2 στο 59΄, ισοφάρισε με πέναλτι ο Γιώργος Μίχος για το Λιβαδερό, πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Τζήκας όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή
Δυο δοκάρια είχε το Λιβαδερό (στο 33΄ με τον Νατσιόπουλο του οποίου το δυνατό σουτ αποκρούστηκε από τον Αρίδα και στη συνέχεια προσέκρουσε στην αριστερή συμβολή των δοκών και απομακρύνθηκε και στο 62΄ από λάθος απόκρουση αμυντικού του Τρανοβάλτου), ένα δοκάρι για το Τρανόβαλτο στο 67΄ (Ντούσιας με ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ).
Πίεσε στο τέλος το Τρανόβαλτο να πάρει τη νίκη, δημιουργώντας 2-3 καλές φάσεις (86΄,87΄,92΄), αλλά δεν τα κατάφερε.
Πολύ καλή η διαιτησία των Διαμαντή – Τζιαμπάζη – Βασιλειάδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του αδικοχαμένου, πριν λίγες μέρες, φιλάθλου Κώστα Κατσούλη.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΟ Τρανοβάλτου: Αρίδας Ε., Ντούσιας Α., Νακόπουλος Α., Τσακαράκης Γ., Γκουτζιομήτρος Θ., Καψάλης Γ., Γκρανόπουλος Β., Γκούμας Η., Αρίδας Ι., Λάμπρος Χ., Πατσικόπουλος Ν.
Αναπληρωματικοί: Δανάτσας Θ., Πατσικόπουλος Ε., Κοζακόπουλος Α., Κοζικόπουλος Χ.
Αναγέννηση Λιβαδερού: Νίκος Χ., Βέττας Κ., Πουρνάρας Δ., Παπαγεωργίου, Φαρμάκης Η., Τσιόκανος Ι., Πουρνάρας Ι., Τσιτσιούρης Κ., Ζάνι Ι., Τσιόκανος Α., Τζήκας Ι.
Αναπληρωματικοί: Μίχος Γ., Νατσιόπουλος Α., Νίκος Δ., Τσαράβας Γ., Ζαραμπούκας Γ., Τσιάμης Ζ.
ΓΜ/mikrovalto.gr