Αρχική

Ενάντια στις τακτικές Μαρινάκη, Σάββας και Μαργαρίτης - Σαρρής: « όσο θα είναι Πρόεδρος της Ένωσης Κοζάνης ο Σάββας, η Ένωση θα είναι καταδικασμένη…»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του dikisports  ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, στενοί του συνεργάτες, στελέχη της ΕΠΟ και διαιτητές, εμπλέκονται σε εγκληματική οργάνωση που λειτουργούσε στο χώρο του ποδοσφαίρου και έστηνε αγώνες έναντι χρημάτων.

Ολόκληρο το δημοσίευμα της αθλητικής ιστοσελίδας έχει ως εξής:
«Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ. Κορέας διαπιστώνει ότι από την αξιολόγηση του περιεχομένου απομαγνητοφωνημένων τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ "ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο".
Το απόρρητο των συνομιλιών ήρθη για τις κακουργηματικές πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, των παραβάσεων σχετικών με τις εκρηκτικές ύλες και της έκρηξης.
Επίσης προκύπτουν ενδείξεις και για την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων, όπως της κακουργηματικής απάτης και της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα σε βαθμό κακουργήματος.
Επίσης ως ύποπτοι καλούνται οι Γ. Σαρρής, Γ. Παπακωνσταντίνου, Θ. Κουρίδης, Αρ. Σταθόπουλος, Θ. Μπριάκος, Γ. Δούρος και οι διαιτητές Κ. Ιωαννίδης, Απ. Αμπάρκιολης και Γ. Κάμπαξης».
Στο μεταξύ το skai δημοσιοποίησε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας από το οποία φαίνεται ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τουλάχιστον από το 2012, τις τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων στην υπόθεση μεταξύ των οποίων του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Γιάννη Μώραλη και άλλων.
Διαβάστε όλο το βούλευμα κάνοντας κλικ στα παρακάτω links