Αρχική

Περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες στον 3ο αγώνα δρόμου «Προφήτης Ηλίας» στην Κερασιά Κοζάνης – Τα ονόματα των νικητών, σε άνδρες και γυναίκες …και οι χρόνοι τους

Περισσότερα από 100 άτομα (μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά) συμμετείχαν στον 3ο αγώνα δρόμου  «Προφήτη Ηλία»στην Κερασιά Κοζάνης. Ανάμεσά τους και ο αθλητής Νίκου Ευάγγελος, του συλλόγου Τάλως της Έδεσσας, που αγωνίστηκε με αμαξίδιο και τερμάτισε σε χρόνο 38:40, τιμώντας με την παρουσία του τον αγώνα.


Η διοργάνωση του αγώνα ήταν άριστη, με πρωτεργάτες τον Αργύρη Τότσκα, αλλά και  τις γυναίκες του χωριού, που ετοίμασαν διάφορα εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες. Αφετηρία και τερματισμός η κεντρική πλατεία του χωριού, ενώ διοργανωτής του αγώνα ήταν ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΙΜΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ .
Στους άνδρες: 1ος αναδείχθηκε ο  Κουτσουμπίδης Δημήτρης του ΣΔΟ Εορδαίας με χρόνο 36:40, 2ος ο Δημήτρης Γάζος του ΠΑΣ ζωγράφου με 37:04 και 3ος ο Ηλίας Νάτσιας του ΣΔΥ Ιωαννίνων με 37:30. Στις γυναίκες: 1η η Νίκου Ευαγγελία με χρόνο 45:56, 2η η Παπανικοπούλου Διαμαντία του Φίλανδρου Λευκάδας με 50:22 και 3η η Μαρία Μπρέτσα του ΣΕΟ Κοζάνης με 52:23.
 Δείτε φωτογραφίες από την απονομή, την έναρξη και τον τερματισμό… ΕΔΩ