Αρχική

7ο Τουρνουά Ατρόμητου Πτολεμαΐδας

Για μια ακόμη χρονιά, τη 7η και από 14 έως τις 17 Ιουνίου η ακαδημία ποδοσφαίρου Ατρόμητος Πτολεμαΐδας διοργάνωσε τουρνουά παιδικών ομάδων.
Έγιναν αγώνες στις κατηγορίες Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Μίνι και Προμίνι και συνολικά στο τουρνουά έλαβαν μέρος 25 Ακαδημίες  που ήταν οι : Ακαδημία Κορησού,  Ατρόμητος, Άργιλος, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Αναγέννηση Κολινδρού, Δήμητρα Τρικάλων, Πήγασος

Φλώρινας, Ελπίδες Φλώρινας, Αστέρας Αλεξάνδρειας, Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας,  Ηρακλής Πτολεμαΐδας, Λέοντες Αναρράχης, Ακαδημία Βουτυρίτσας Λάρισας, Διαγόρας Βαρικού, Ερμής Αμυνταίου, ΠΑΟΚ Κοίλων, Μέγας Αλέξανδρος Αετού Φλώρινας, Κορησός, ΠΑΣ Φλώρινας , Βυζαντινός Αετός, Αναγέννηση, Φιλώτας, Μακεδονικός Φούφα, Ακρίτες Κοζάνης, Παναργειακός και η Πέλιστερ από τα Σκόπια. Συνολικά βρέθηκαν στο τουρνουά 112 τμήματα και 1100 περίπου αθλητές.

Το τουρνουά δεν έγινε με βαθμολογίες και έτσι οι ομάδες έπαιζαν χωρίς άγχος με αποτέλεσμα όσοι βρέθηκαν στου τουρνουά να παρακολουθήσουν πολύ όμορφα παιχνίδια από τους λιλιπούτειους και εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές. Τα
Την  τελευταία μέρα έγινε η τελετή λήξης και  απονομές  κυπέλλων συμμετοχής στους Κορησό, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ Κουλούρας και Ηρακλή.
Το παρόν έδωσαν στην τελετή λήξης ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ασπράγκαθος, ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Φώτης Φολτόπουλος καθώς και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Εορδαίας κ.κ. Καΐδης και Κατσίδης.
Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου (ιδιοκτήτης της ακαδημίας μαζί με τον αδερφό του Διονύση) στην ομιλία του εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε  όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά, στους χορηγούς καθώς σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του και υποσχέθηκε  ότι το 8ο θα είναι καλύτερο.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ” Πτολ/δας ιδρύθηκε το έτος 2000 από τους Δημήτρη και Διονύση Κωνσταντίνου παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και έχει έδρα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο 3ο χλμ. Πτολ/δας-Φλώρινας.
Σήμερα μετά από [14] χρόνια ζωής η ακαδημία έχει κάνει σημαντικά βήματα. Συγκεκριμένα διαθέτει γήπεδο με φυσικό χόρτο διαστάσεων 11Χ11 και φωτισμό, αποδυτήρια για δύο ομάδες και διαιτητές. Άλλα δύο βοηθητικά γήπεδα με συνθετικό τάπητα 4ης γενιάς για προπονήσεις ένα 6Χ6 και ένα 8Χ8 με αποδυτήρια.
Σήμερα σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας αθλούνται πάνω από 250 παιδιά.
Η ανδρική ομάδα φέτος έπαιξε στη Β’ κατηγ. ΕΠΣ Κοζάνης για 9η συνεχή χρονιά.
Ακόμη υπάρχουν τα τμήματα: Παιδικό, Προπαιδικό,Τζούνιορ, Μίνι και Προμίνι.
http://e-ptolemeos.gr/