Αρχική

Εορδαϊκός: Νάτοι , Νάτοι οι πρωταθλητές !!!! (φωτο - βίντεο)

Η Πτολεμαΐδα φόρεσε τα γιορτινά της
Γέμισε ο ουρανός πράσινα και κίτρινα μπαλόνια
Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ο Εορδαϊκός κερδίζοντας την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου με 4-0 και ετοιμάζεται πλέον για τα μπαράζ ανόδου.


Πριν την έναρξη του παιχνιδιού παιδάκια 8 έως 12 ετών από  Ακαδημίες της περιοχής (Λέοντες Αναρράχης , Βυζαντινός Αετός ,Ατρόμητος,  Πολυνίκης και Ηρακλής Πτολεμαΐδας ) έπαιξαν μεταξύ τους και συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στην φιέστα.  
Μετά τη λήξη έγινε η απονομή του κυπέλλου για το πρωτάθλημα από τη δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και οι παίκτες γιόρτασαν με τους φιλάθλους τους τη κατάκτηση. Στην φιέστα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας ,ο αντιπρόεδρος κ. Φώτης Φωλτόπουλος  ο  ταμίας κ. Σάββας Σαλτσίδης, καθώς και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Όσο αναφορά το παιχνίδι δεν αξίζει σε κριτική με τον Εορδαϊκό να προηγείται μόλις στα 30΄με γκολ του Μαυροματίδη που πέτυχε το 100 γκολ της ομάδας του.
Ο Συμεωνίδης στο 17΄ έκανε το 2-0.
Δύο λεπτά μετά ο Αμαραντίδης με πλασέ έκανε το 3-0
Στο 77' ο Η. Τσαγκαλίδης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ
και στο 86' ο Μαυροματίδης και πάλι έκανε το 4-0 με σουτ .
Διαιτητές: Καρατέρπος (Μπισούκης- Μπέλτσου)
Εορδαϊκός: Περπερίδης, Πακάλτσης, Ακριτίδης Α., Τσαγκαλίδης Π., Νίκου (29ο λ.τ. Λιάμης), Τζουβάρας (60ο Σερσέμης), Συμεωνίδης, Τσακώνης (44ο λ.τ. Σουγιουλζής), Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης Η., Μαυροματίδης.
Ακ. Ποδοσφαίρου Βοΐου: Παπακώστας, Καλαϊτζής (60ο Μαυρίδης), Χάλος, Τολιόπουλος Δ., Λαδάς, Ζιώγας, Στεγιόπουλος, Φιλιόπουλος, Αραβόπουλος (60ο Παπουτσής), Ελευθεριάδης, Δονούλης.
Στο ημίχρονο της συνάντησης βραβεύτηκαν ο Δημήτρης Τσαγκαλίδης για την προσφορά του στην ομάδα και ο αείμνηστος πρόεδρος του Εορδαϊκού Μενέλαος Καστανίδης με την πλακέτα να παραλαμβάνει ο γιος του Κώστας.