Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ ΑΕ Καισαριάς, Κήπου, Σπάρτου – Αίας ΜΙκροβάλτου 1-6

Με το ευρύ σκορ 1-6 η ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΑΕ Καισαρειάς, Κήπου, Σπάρτου στο γήπεδο της Αιανής, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014, στο πλαίσιο της 25ης -προτελευταίας- αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.


Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο, πέτυχε «εύκολα» γκολ, αντίθετα με τους γηπεδούχους που προσπάθησαν, είχαν στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν τα κατάφεραν στις τελικές προσπάθειες, με συνέπεια να μείνουν για μια ακόμη αγωνιστική στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς μάλιστα να έχουν κανέναν βαθμό (!).
Κι όλα αυτά σε ένα γήπεδο πολύ βαρύ από τη καταρρακτώδη βροχή που είχε προηγηθεί και …συνεχίστηκε προς το τέλος του αγώνα!
Τα γκολ της συνάντησης:
0-1 στο 8΄με κεφαλιά του Γιώργου Σαΐτη, μετά από καλοχτυπημένο φάουλ από δεξιά
0-2 στο 13΄με κοντινό σουτ του Αντώνη Γιαννόπουλου, όταν οι αμυνόμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους
0-3 στο 19΄με πανομοιότυπο τρόπο με το προηγούμενο γκολ και πάλι από τον Αντώνη Γιαννόπουλο (2οπροσωπικό)
0-4 στο 43΄από τον Σπύρο Χαρισόπουλο με διπλή προσπάθεια, και πάλι μετά από σύγχυση στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων
1-4 στο 61΄το γκολ της “τιμής” από τον Στέλιο Γαύρο, με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής
1-5 στο 69΄ με κοντινό πλασέ από τον Γιάννη Αλεξόπουλο, μετά από πάσα του Αντώνη Γιαννόπουλου
1-6 στο 73΄το καλύτερο γκολ της συνάντησης, με μακρινό σουτ του Σπύρου Χαρισόπουλου (2ο προσωπικό), που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων
Καλή η διαιτησία των Παπαδημητρίου – Σύκου – Πανυτσίδου.  
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Καισαριάς – Κήπου – Σπάρτου: Τότσκας Μαρ., Παπαδόπουλος Ι., Γερογιάννης Χρησ., Καραμήτσος Γ., Τρομπούκης Λαζ., Βίλδος Πασ., Τζιδημόπουλος Εμμ., Τιγανίδης Αλεκ., Φραγκιαδής Γεωρ. (71΄ Μάστορας Νικ.), Ρουσόπουλος Ρ., Γαύρος Στ..
Στην αποστολή ακόμα ήταν οι: Καψάλης Λαζ., Κομπούρας Γεωρ., Γαπατσιμούλης Νικ., Τρομπούκης Λαζ., Σιόλιας Ευαγ.. 
Αίας Μικροβάλτου: Καβουρίδης Νίκος, Θεοδουλίδης Κων/νος, Σαΐτης Γιώργος, Γιαννόπουλος Αντώνης,  Αλεξόπουλος Γιάννης, Παπαδημητρίου Γιώργος,  Χαρισόπουλος Σπύρος, Τζιούτζιος Γιώργος, Χαρισόπουλος Απόστολος, Παλιανόπουλος Νίκος, Θεοχάρης Απόστολος.
Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr