Αρχική

Κοζάνη-Πεντάλοφος 2-2

Ισοπαλία με 2-2 παραχώρησε η Κοζάνη στην μαχητική Δόξα Πενταλόφου Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ” Εθνικής που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Η Κοζάνη αγνοεί την νίκη για τέταρτη συνεχή αγωνιστική και πλέον ο στόχος της δεύτερης θέσης έχει αρχίσει να απομακρύνεται.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν καλά στο πρώτο τέταρτο όταν είχαν δύο καλές στιγμές, αλλά στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους η απόδοση τους έπεσε και δεν απείλησαν τον Πεντάλοφο.

Αντίθετα, υπό το φάσμα της ήττας, στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου είχε καλή απόδοση, γύρισε προσωρινά το σκορ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς.

Η Δόξα Πενταλόφου, με «μαέστρο» στο κέντρο τον 38χρονο Μίλτο Σαπάνη που έδειξε γιατί έχει παίξει για χρόνια στην Α” Εθνική (σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό μεταξύ άλλων), πάλεψε το παιχνίδι, ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και τελικά κατάφερε να φύγει με τον ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο 6′ κόρνερ του Ταφαρλή, κεφαλιά του Μαλούτα από κοντά απέκρουσε εξ” επαφής ο Καστανίδης.

Στο 15′ σέντρα του Μπουλγκουρίδη στον Χαματάϊ που από κοντά έπιασε την κεφαλιά ψηλά άουτ.

Στο 20′ δυνατό σουτ του Σταμπουλή απέκρουσε δύσκολα ο Αμπατζίδης.

Στο 21′ η Δόξα Πενταλόφου άνοιξε το σκορ μετά από κόρνερ του Ιβάνοφ από αριστερά και κεφαλιά του προωθημένου Βασίλη Γαβριηλίδη μέσα από την μικρή περιοχή.

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι πήραν μία ανούσια πρωτοβουλία, με την Κοζάνη να μην μπορεί να αναπτυχθεί επιθετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη ανέβασε αισθητά την απόδοση της, είχε δυό-τρία εκρηκτικά πεντάλεπτα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να «γυρίσει» το εις βάρος της αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος προδόθηκε ξανά από την αδυναμία της να αμυνθεί σε στημένες φάσεις.

Στο 57′ δυνατό σουτ του Νάση απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Αμπατζίδης.

Στο 58′ η Κοζάνη ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Δημήτρη Ταφαρλή μακριά έξω από την περιοχή.

Στο 62′ κάθετη πάσα του Στεργιόπουλου στο Χαματάϊ που μόνος απέναντι στον Καστανίδη πλάσαρε σύριζα άουτ από το απέναντι δοκάρι, χάνοντας μία πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Στο 70′ η Κοζάνη γύρισε το παιχνίδι όταν ο Χαματάϊ έδωσε στον έμπειρο Γιάννη Προβίδα (που είχε μπει στο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα), αυτός στοπάρισε με το στήθος και με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 83′ ο Πεντάλοφος ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά του προωθημένου Γιάννη Σαπάνη και πάλι μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από κόρνερ του Ιβάνοφ.

Στο 91′ νέο κόρνερ του Ιβάνοφ, ο Μίλτος Σαπάνης πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή της Κοζάνης, η μπάλα κατέληξε στον Βακουφάρη που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά σαν οφσάϊντ καθώς ο Βακουφάρης καλυπτόταν μόνο από έναν παίκτη της Κοζάνης την στιγμή της κεφαλιάς του Σαπάνη.

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασίλιεβιτς, Μαλούτας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (85′ Πιπινίκας), Ντεμιράϊ (46′ Γιάννης Τσικόπουλος), Δημ. Παπαδόπουλος (69′ Προβίδας), Ταφαρλής, Ματούλας.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Γιάννης Σαπάνης, Ταΐρης (90′ Δαλκίδης), Μίλτος Σαπάνης, Γούσιας, Σταμπουλής (69′ Φλαρούντζος), Νάσης (85′ Βακουφάρης), Ιβάνοφ.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς).

Βοηθοί: Πεντζερετζής, Νικηφορίδης (Κιλκίς).

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ του αγώνα.

Watch this video on YouTube.

2013-14 Κοζάνη - Δόξα Πενταλόφου 2-2

2013-14 Κοζάνη – Δόξα Πενταλόφου 2-2

2013-14 Κοζάνη - Δόξα Πενταλόφου 2-2

2013-14 Κοζάνη – Δόξα Πενταλόφου 2-2

2013-14 Κοζάνη - Δόξα Πενταλόφου 2-2

2013-14 Κοζάνη – Δόξα Πενταλόφου 2-2

2013-14 Κοζάνη - Δόξα Πενταλόφου 2-2

2013-14 Κοζάνη – Δόξα Πενταλόφου 2-2