Αρχική

Η ΚΟΖΑΝΗ είμαστε όλοι μας, καμία προσωπικότητα, καμία κόντρα και καμία ανακοίνωση δεν είναι πάνω από την ΚΟΖΑΝΗ (του Γιώργου Κατσίκα)

Το ματς με τη Λάρισα ανήκει στο παρελθόν για τους ερυθρόλευκους που σε ήρεμο κλίμα προετοιμάζονται για την δύσκολη αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης . Διοίκηση τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές με χαρά είδαν την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και με ανακοίνωση τους τον ευχαρίστησαν για τη δυναμική παρουσία του . Η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τη Λάρισα αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον.
Ο κόσμος της Κοζάνης άφησε ένα μήνυμα… Η παρουσία του καθορίστηκε από την πολύ καλή πορεία της ομάδας αλλά θα καθοριστεί και στο μέλλον από το πόσο θα εξακολουθήσει να είναι πρωταγωνιστική η παρουσία της . Όσοι θέλουν λοιπόν να το λάβουν αυτό το μήνυμα και να ενεργήσουν (και οχι μόνο η διοίκηση )να σηκώσουν μανίκια να καθήσουν σ ένα τραπέζι και να τα βρουν . . μπορούν ,εώς τώρα όμως δεν το θέλουν .. Η σημερινή διοίκηση ματωμένη από την φετινή δύσκολη προσπάθεια τα κατάφερε και βγάζει τη σεζόν αξιοπρεπέστατα . Την επόμενη σεζόν όμως τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα .Με τη μείωση των ομίλων το μόνο σίγουρο είναι πως μόνη της δε μπορεί να τα καταφέρει .. Από τη μεριά της χρειάζεται μια καθαρή εξήγηση σε όλους τους εμπλεκόμενους (Ποδοσφαιριστές , προπονητή, κόσμο , επίδοξους στο να διαδεχτούν η να πλαισιώσουν τη τωρινή διοίκηση ). Από τη μια η σημερινή διοίκηση (που είναι αλήθεια και κανείς δε μπορεί να της το στερήσει αγωνίζεται και έχει τεράστιο μερίδιο στο ότι η ομάδα είναι ζωντανή ακόμα )να αφήσει την έπαρση και την πολλές φορές αλαζονεία της κι από την άλλη όοοολοι αυτοί οι επίδοξοι σωτήρες να αφήσουν τα λόγια την κριτική και τα σχέδια στο χαρτί και να ασχοληθούν ενεργά . Στο μυαλό μας να μείνει αυτό που είπαν και στην ανακοίνωσή τους τα Λιοντάρια : Η ΚΟΖΑΝΗ είμαστε όλοι μας , καμία προσωπικότητα, καμία κόντρα και καμία ανακοίνωση δεν είναι πάνω από την ΚΟΖΑΝΗ και τον περήφανο λαό της. Αν τη θέλουμε λοιπόν πρωταγωνίστρια “Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα” ” Με τον κίνδυνο πάλι να παρεξηγηθώ αυτά βγήκα να τα πω τώρα γιατί θεωρώ πως δεν υπήρξε “η στραβή “για την Κοζάνη(όπως πολλοί είπαν ), αλλά ανάσταση της ομάδας … στο να χτυπάς στα ίσα και να τρομάζεις την μεγάλη Λάρισα, αυτή η ομάδα με το τεράστιο μπάτζετ ,το μεγάλο φαβορί απ όλους μας, τα χρειάστηκε έτσι δεν είναι ? . Ήταν όνειρο και χάθηκε ..και λοιπόν ??? πολλά όνειρα αν τα πιστέψουμε και τα κυνηγήσουμε γίνονται πραγματικότητα.
Γιώργος Κατσίκας