Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ Ασυγκράτητος ο Μακεδονικός Σιάτιστας συνέτριψε 5-1 την Χαραυγή

Ασυγκράτητος ο Μακεδονικός Σιάτιστας συνέτριψε 5-1 την Χαραυγή, στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο
Φ.Σ. Μακεδονικός Σιάτιστας - Χαραυγή 5-1
Από την αρχή του ματς ο Μακεδονικός Σιάτιστας έδειξε στοιχεία καλής ομάδας και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο είχε πέντε φάσεις για γκολ, και πέτυχε ένα!


Στο 3’ ο Δαϊνάς χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Ζιώγου Δ. στο 20' σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή λίγο άουτ. Στο 28' και ύστερα από σέντρα του Παπαρίζου ο Δαϊνας αφήνει την μπάλα και λίγο έλειψε να γίνει το 1-0 από αυτογκόλ!
Στο 29' κεφαλιά από του Τσίτσα δύσκολα διώχνει ο τερματοφύλακας της Χαραυγής, στο 30' η σειρά του Νατσιόπουλου να χάσει ευκαιρία με κεφαλιά πάλι ο τερματοφύλακας της Χαραυγής λέει όχι.
Στο 44' όταν με πάσα ακριβείας ο Μπούτρζος Π. βρήκε τον Ζιώγο Δ. μόνος μέσα από τη μικρή περιοχή και ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα, πλάσαρε εύκολα και έγραψε το 1-0
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός ήταν ασταμάτητος και στο 47’ έγινε το 2-0 από τον Δαϊνά, στο 51' και 56' χαμένες ευκαιρίες από Ζιώγο Δ. και Στεργίου Θ.
Με την συνεργασία Παπαρίζου και Ντέρου Β.  ήρθε το 3-0 στο 67', στο 70' ο Παπαρίζος από κοντά γράφει το 4-0, στο 79' η Χαραυγή μειώνει το σκορ σε 4-1, και το τελικό σκορ κλείνει στο 85' ο Ζιώγος Δ. σε 5-1 και ύστερα από καλή προσπάθεια του Παπαρίζου και Στεργίου Θ.
Ρεπορτάζ: Γ.Γ. www.siatista.info