Αρχική

Στις 22 κορυφαίες η Ελένη Γκοβεδάρου του Γυμναστικού

Οι εμφανίσεις της ακραίας αθλήτριας του Γυμναστικού, Ελένης Γκοβεδάρου στην διάρκεια της χρονιάς δεν άφησαν ασυγκίνητους τους Ομοσπονδιακούς προπονητές των Νεανίδων Ιωάννη Καλμαζίδη και Κων/νο Παπαδόπουλο οι οποίοι την συμπεριέλαβαν στην αρχική 22άδα. Οι αθλήτριες που συμπεριλαμβάνονται στην 22άδα, θα δηλωθούν στην CEV εν όψει των Προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα γίνουν στην Καλαμάτα 24-25-26 Απριλίου.
Η τελική επιλογή της αποστολής που θα λάβει μέρος στην προετοιμασία θα ανακοινωθεί αρχές Απριλίου. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε υπερήφανοι για την συμμετοχή της Γκοβεδάρου στις 22 καλύτερες της χώρα.

Να σημειωθεί πως οι λοιπές αθλήτριες της Εθνικής που περιλαμβάνονται στην 22αδα, προέρχονται από Συλλόγους: Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ηρακλή Ιωαννίνων, Ηρακλή Κηφισιάς, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Βύρωνα, ΠΟΝ Μουδανιά, Φιλαθλητικό Λάρισας, Αργώ Βόλου, Μαρκόπουλο και ΔΑΣΩραιοκάστρου.

Αν τελικά η Ελένη συμπεριληφθεί στην επίσημη αποστολή θα έχουμε τη χαρά να την δούμε να αγωνίζεται με ισχυρούς αντιπάλους τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου στην Καλαμάτα όσο και στους αγώνες με αντιπάλους το Βέλγιο, την Σλοβακία και την Ελβετία.
Κύριο μέλημα της Διοίκησης του Γυμναστικού είναι μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις και τις εμφανίσεις στους αγώνες των πρωταθλημάτων, να προωθηθούν ακόμα περισσότερες αθλήτριες σε Εθνικές ομάδες για να μεγαλώνουν οι ευκαιρίες για ξεχωριστές συγκινήσεις όπως αυτές με τις κλήσεις της Γκοβεδάρου και εσχάτως της Βασιλοπούλου.