Αρχική

Α’ ΕΠΣΚ: Γκολ βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΕΚ και Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (φωτο - βίντεο)

ΑΕ Κοζάνης - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 1-1 
Ισόπαλος 1-1ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕ Κοζάνης και στηνΑναγέννησης Πτολεμαίδας , που διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης ημέρας της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης .
Έγινε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αλλά με πολύ θέληση από τους   ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο.


Η ΑΕ Κοζάνης που είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πουλατσόγλου στο 10΄ πήρε το προβάδισμα  με βολίδα του Σκρέκα στο 66΄ και η Αναγέννηση ισοφάρισε με τον Σαμαρά στο 85΄
Το φιλμ του αγώνα
Στο 10’ κόρνερ Παπαϊωάννου, κεφαλιά Πουλατσόγλου, οριζόντιο δοκάρι.
Στο 20’ ο Θεοδουλίδης από αριστερά θα βγάλει τη σέντρα, μονοκόμματο πλασέ από κοντά του Παρλάνη  λίγο έξω.
Στο 27’ σέντρα του Παπαϊωάννου, διώχνει με γροθιές ο Μπερμπερίδης, νέο σουτ Μαντζώλα, άουτ.
Στο 36’ κόρνερ του Παπαϊωάνου, κεφαλιά Σακαλή άουτ.
Στο 57’ ατομική προσπάθεια και πλασέ του Σκρέκα, μπλοκάρει ο Μπερμπερίδης   
Στο 58’ φάουλ του Σαμαρά, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Καρανάνου και περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι, κόρνερ.
Στο  59’ σέντρα του Γιαλαμίδη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά από ένα μέτρο του Γκέκα, άουτ.
Στο 66’ ο Σκρέκας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα εξαπολύσει κεραυνό και θα στείλει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μπερμπρίδη, 1-0.
Στο 68’ ο Σαμαράς θα βγάλει τη σέντρα μέσα στη μεγάλη περιοχή στον Ρισβάνη, αυτός θα πλασάρει αλλά ο Σαριόγλου με ωραίο τακουνάκι λίγο πριν την τελική  γραμμή της εστίας του, θα απομακρύνει.     
Στο 76’ ο Μαλούτας θα σπάσει στο Σκρέκα, δυνατό σουτ, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ.
Στο 81’ ο Παπαντωνίου θα βγάλει ωραία σέντρα, δυνατή κεφαλιά του Μαντζώλα, μέσα από την περιοχή, η μπάλα γλείφει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 85’ η Αναγέννηση θα κερδίσει έμμεσο μέσα στη μεγάλη περιοχή (οι άνθρωποι της Αναγέννηση ζήτησαν πέναλτι κι όχι έμμεσο αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών εξηγώντας πως ο αμυντικός παίκτης δεν βρήκε των επιτιθέμενο κι έδωσε έμμεσο για επικίνδυνο παίξιμο). Το έμμεσο θα το εκτελέσει ο Θεοδουλίδης με κοντινή πάσα στο Σαμαρά   που θα πιάσει το σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 91’ ο Παρλάνης, θα σπάσει στο Γιαλαμίδη μέσα την περιοχή, σουτ άουτ.
Στο 92’ επικίνδυνη σέντρα   σουτ του Μαλούτα διώχνουν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί σε κόρνερ.
ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): Καραάνος, Duka, Σαλονικίδης, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Παπαθεοδώρου (46’ Μαντώς), Σακαλής, Πουλατσόγλου, Παπαϊωάννου (75’ Μαλούτας), Παπαντωνίου, Σκρέκας.
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Αρσενίδης): Μπερμπερίδης, Δυνοβίτσης, Μυλωνάς, Φαχαντίδης, Ρισβάνης (70’ Βουγιούκας), Cobo, Θεοδουλίδης, Γιαλαμίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Παρλάνης.
Διαιτητής: Πανυτσίδης  
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Χρ., Λαμπριανίδης