Αρχική

Η Ομοσπονδία απέκλεισε τα τμήματα υποδομών της ΕΣΠΕΜ από τα ημιτελικά

H ΕΟΠΕ έπραξε αντίθετα με την δική της προκήρυξη και λειτούργησε επιλεκτικά
Η ΕΟΠΕ απέκλεισε τους Πρωταθλητές των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΜ από τις ημιτελικές και τελικές φάσεις. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι τα παιχνίδια διεξήχθησαν χωρίς κανονικούς διαιτητές, αλλά από προπονητές και παράγοντες.


Ο Γυμναστικός Σύλλογος διαμαρτυρόμενος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στο liberovolley11.blogspot.gr
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η Πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων του Συλλόγου μας δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική φάση του Πρωταθλήματος των Ενώσεων παρά τη ρητή διαβεβαίωση της ΕΣΠΕΜ ότι η ομάδα μας έχει δηλωθεί στην ΕΟΠΕ ως πρωταθλήτρια.
Φρονούμε ότι η ΕΟΠΕ έπραξε αντίθετα με την δική της προκήρυξη πρωταθλήματος και λειτούργησε επιλεκτικά και σε αντίθεση με τον αθλητικό Νόμο, τους κανονισμούς και τις προκηρύξεις που η ίδια θέσπισε.
Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης ότι το Σωματείο μας με εξώδικη δήλωση κάλεσε ήδη την ΕΟΠΕ να αποκαταστήσει τη νομιμότητα και να προσκαλέσει την ομάδα μας να συμμετάσχει στην Β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων των Ενώσεων.
Ελπίζουμε ότι από τους παραλήπτες της εξώδικης διαμαρτυρίας μας θα υπάρξει ανταπόκριση και αποκατάσταση της νομιμότητας.
Το Δ.Σ. του Γυμναστικού  Συλλόγου Κοζάνης προέβη στην ενέργεια αυτή σεβόμενη τα 32 χρόνια της ιστορίας του σωματείου, τους κόπους των αθλητριών, τις θυσίες των γονιών τους και ελπίζουμε ότι όλα αυτά θα εκτιμηθούν από τις υπερκείμενες αρχές.»