Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: Διπλό ελπίδας για τα Πετρανά (φωτο - βίντεο)

Δόξα Λευκόβρυσης – Κεραυνός Πετρανών  1-3
Σημαντικής σημασίας διπλό μέσα στην έδρα της τρίτης στη βαθμολογία Λευκόβρυσης πέτυχαν τα Πετρανά. Μ αυτή τη νίκη τους οι Πετρανιώτες όχι μόνο διατήρησαν αλλά αύξησαν τις ελπίδες για να μπουν στην προνομιούχο τριάδα ανόδου στην Β΄κατηγορία.  Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη την διεκδίκησαν έξυπνα και δίκαια την κατέκτησαν. Οι γηπεδούχοι αντίθετα δεν μπόρεσαν να μπουν από την αρχή στο παιχνίδι , άργησαν να συνέλθουν και την πλήρωσαν.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 7΄σουτ του Τσάκαλου άουτ
Στο 19΄ο Ψαλίδας Βάιος εκτελεί φάουλ μέσα στη περιοχή , η μπάλα μετά από κόντρες θα φτάσει στον Μαργαρίτη που με δυνατό σουτ θα κάνει το 0-1.
Στο 52΄ο Τζίμης ο Ψαλίδας με ωραία κάθετη μπαλιά θα βγάλει σε θέση βολής τον Χαραλαμπίδη , που θα σουτάρει , η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του Παναγιωτίδη και θα καταλήξει αργά – αργά στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 65΄οι πρωταγωνιστές αντιστρέφονται  με τον Χαραλαμπίδη να δίνει την ασίστ και τον Ψαλλίδα να ευστοχεί για το 0-3
Στο 80΄ο Βασιλειάδης θα βγάλει τη σέντρα μ’εσα στην περιοχή , ο Τσάκαλος θα σηκωθεί και με κεφαλιά θα μειώσει σε 1-3
Στο 92΄ωραία προσπάθεια και πλασέ του Τσάκαλου επάνω από την γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί .
Δόξα Λευκόβρυσης: Παναγιωτίδης, Ασλανίδης, Παναγιωτίδης Χρ., Τσανακτσίδης, Αβραμίδης, Παπαδημητρίου, Παρχαρίδης, Παντελίδης, Τσάκαλος, Χριστοφορίδης (78’ Λαφαζανίδης), Σαββίδης Δ (46’ Βασιλειάδης).
Κεραυνός Πετρανών: Βάρρας, Χατζησάββας (35’ Στημονιάρης), Ceka, Κεχαόγλου,  Χαραλαμπίδης, Σαρβανίδης, Τριανταφύλλου, Μαργαρίτης (73’ Κεφάλας), Ψαλλίδας Ε., Ψαλλίδας Β., Παπαδόπουλος. 
Διαιτητής: Τσιγγένης Α.
Βοηθοί: Μπισούκης, Κωνσταντινίδης φωτορεπορτάζ του αγώνα