Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Χωρίς να ιδρώσει το Βατερό (φωτο - βίντεο)

Δαναοί Κοζάνης – Εθνικός Βατερού  1-7
Χωρίς να ιδρώσει το Βατερό πήρε εύκολη νίκη στον Άργιλο κόντρα στους Δαναούς με σκορ 1-7. Η νεανική ομάδα των Δαναών άντεξε μόνο είκοσι λεπτά την πίεση των φιλοξενουμένων.
Μετά το πρώτο γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του κ. Σαμαρά, τους απελευθερώθηκαν κι έφτασαν εύκολα στην επιβλητική νίκη  πετυχαίνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερα στο δεύτερο.
Τα γκολ του αγώνα :Στο 25΄ο Κιουλτζής Γιάννης  το 0-1 , στο 40΄ο Καλιανίδης με φάουλ από 40 μέτρα το 0-2, στο 45΄ο Σοφόγλου με κοντινό πλασέ το 0-3, στο 47΄ο Γκατής με κεφαλιά το 0-4, στο 56΄πάλι ο Γκατής με πλασέ το 0-5 , στο 62 χατ – τρικ του Γκατή 0-6. Οι Δαναοί θα πετύχουν το γκολ της τιμής στο 79΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τοπάλη(ανατροπή Δεληολάνη ) 1-6  Το σκορ θα κλείσει  με ατομική προσπάθεια ο Κεντεποζίδης Χρ. 1-7.Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Καρατέρπου και των βοηθών του κ. Παπαδόπουλου και κας Μπέλτσου .
Δαναοί Κοζάνης(Πολύμερος): Μανώλας, Τυροδήμος, Αλευράς, Παπαθεοδώρου,  Τοπάλης, Ζησιάδης (Δεληογλάνης), Συμεωνίδης, Αντωνίου, Αντωνιάδης (46’ Κεμετσετζίδης), Γκαλιάς (46’ Κατρακάζας).
Εθνικός Βατερού(Σαμαράς): Μαγούλας, Ελευθεριάδης (46’ Γκατής), Γιαμουρίδης Γ. (51’ Κεντεποζίδης), Σαρημπαλάς, Καλλιανίδης, Κιουλτζής, Νικολάου, Πατούσης, Σοφόγλου (57’ Βασίλη).
Διαιτητής: Καρατέρπος


Βοηθοί: Παπαδόπουλος Μ., Μπέλτσου