Αρχική

Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης: Συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι Νέων

 Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο ΑΛΙΑΚΜΩΝ» συμμετείχε με επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι Νέων έως 17 ετών, που διεξήχθη στην λίμνη Στράτου Αγρινίου στις 25-26 Ιουλίου, καθώς κατέλαβε την 3η θέση στην Ομαδική κατάταξη.


Στο σλάλομ Κορασίδων η αθλήτρια Χασάπη Γλυκερία κατέλαβε την 3η θέση και το αργυρό μετάλλιο και στις φιγούρες την 4η θέση. Οι διακρίσεις αυτές της έδωσαν την δυνατότητα να επιλεγεί στην εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στη Γαλλία στις 21-25 Αυγούστου.

 Στους ίδιους αγώνες ο μικρός Θανάσης Τσιτσέλης κατέλαβε την 6η θέση στο σλάλομ Παίδων και την 5η θέση στις φιγούρες αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

 Στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών συμμετείχε με τους αθλητές Αλεξανδρή Σοφοκλή και Χασάπη Γλυκερία καταλαμβάνοντας ο καθένας την 8η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους.

 Δυστυχώς λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στους αγώνες, οι αθλήτριες του Ομίλου μας, Σιαμόγλου Σταυρούλα και Τσιτσέλη Στεφανία.