Αρχική

Ανακοινωθήκαν χτες 3 νέες μεταγραφές για την Κοζάνη: Μπουλγουρίδης, Κουτσομήτρος, Σαμαράς

Παράλληλα με τις μεταγραφές έμπειρων παικτών που θα βοηθήσουν στους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας, η Κοζάνη προχώρησε και στις μεταγραφές κάποιων ταλαντούχων νεαρών παικτών από την περιοχή, έχοντας το βλέμμα στο μέλλον.

Ο πρώτος είναι Αγησίλαος Κουτσομήτρος 17 ετών (γεννημένος το 1996), κατάγεται από την Πτολεμαΐδα και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και στο κέντρο. Την περασμένη σαιζόν (2012-13) ο Κουτσομήτρος διακρίθηκε αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο Αρδασσας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α” Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης. Την σαιζόν 2011-12 ο Κουτσομήτρος αγωνίστηκε στην Κ-17 του ΠΑΟΚ, στην ομάδα που έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-17 της Superleague στην Τρίπολη. Στην Κοζάνη θα αγωνίζεται εφεξής και ο υψηλόσωμος επιθετικός Παύλος Σαμαράς που υπέγραψε εν όψει της στελέχωσης της ομάδας με ταλαντούχους παίκτες της περιοχής. Ο Παύλος Σαμαράς είναι 16 ετών (γεννημένος το 1997) και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ.  Προέρχεται από την ακαδημία των Ακριτών Κοζάνης, έχοντας περάσει απ” όλα τα τμήματα υποδομών, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα των Ακριτών στη Β” Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης. Ο Σαμαράς ήταν βασικό στέλεχος όλων των Μικτών ΕΠΣ Κοζάνης τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί στις Μικτές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Τζούνιορ, Προπαιδικό και Παιδικό). 

Επίσης η ομάδα προχώρησε και στη μεταγραφή του 29 χρονου αμυντικού Δημήτρη Μπουλγκουρίδη ενός ποδοσφαιριστή με πλούσια εμπειρία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, συγκεκριμένα το 2003-04 στη Δόξα Δράμας (Γ’), από το 2004-05 έως το 2007-08 στον Αγροτικό Αστέρα (δύο χρονιές στη Γ” και δύο χρονιές στη Β” Εθνική), το 2008-09 στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β’) και το 2009-10 στον Βισαλτιακό Νιγρίτας (Γ’). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας Κρήτης (Δ’) ενώ πέρυσι (2012-13) στην Νάουσα (Δ’).