Αρχική

Είμαστε πια πρωταθλητές….

Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗ Γ΄ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Επιμέλεια: Θανάσης Τέγος
Πρωταθλήτρια ομάδα στη Γ΄ Κατηγορία αναδείχτηκε η Αγία Παρασκευή και ανέβηκε στη Β΄ Κατηγορία, μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα με συναρπαστικές μάχες. Την Κυριακή των Βαΐων η πρωταθλήτρια ομάδα έγινε η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων, ενώ έγινε φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του χωριού και της ομάδας του Μ.Α.Π.Σ.
Πολλοί φίλαθλοι προσήλθαν για να γιορτάσουν το γεγονός. Μέσα σε ένα κλίμα πανηγυρικό και ευχάριστο ο κόσμος αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές.
Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Καλαμπούκας τόνισε: «Με το ξεκίνημα της χρονιάς πίστευα σε αυτή την ομάδα και πως με σκληρή δουλειά θα μπορούσε να πετύχει πολλά. Τελικά όντως πέτυχε ότι καλύτερο μπορούσε, να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση και να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Γ’ κατηγορία».
Φαγοπότι
Πριν λίγες ημέρες επίσης η πρωταθλήτρια ομάδα πανηγύρισε την άνοδό της μέσα σ’ ένα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα, από το οποίο δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Φαγοπότι, χορός, τραγούδι και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς. Οι δηλώσεις του προπονητή πέρασαν αξιόλογα μηνύματα και συγκίνησαν τους παρευρισκομένους.
Αρχικά, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική τους προσπάθεια και συνεργασία, τη διοίκηση για την αμέριστη συμπαράσταση και τους φιλάθλους για την υποστήριξη και εμψύχωση της ομάδας. Έπειτα, ενθάρρυνε τους μικρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να βελτιώνουν τις τεχνικές τους. Στο τέλος της βραδιάς, ο προπονητής χάρισε αναμνηστικές κούπες στους ποδοσφαιριστές του, πάνω στις οποίες πέρα από το σύμβολο του Μ.Α.Π.Σ. ήταν χαραγμένο και ένα σημαντικό μήνυμα ζωής.