Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

mikrovalto.gr: Νικηφόρα έκλεισε η χρονιά, ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΔΡΕΠΑΝΟ 2-1

ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ – ΔΡΕΠΑΝΟ 2-1

Νικηφόρα έκλεισε η χρονιά 2012-2013 για την ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου -τυπικά απομένει το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με το ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ που το Μικρόβαλτο θα το κερδίσει «στα χαρτιά», λόγω αποχώρησης της ομάδας του Ανατολικού από το πρωτάθλημα-, που το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2013 στο γήπεδο του Τρανοβάλτου, επιβλήθηκε της ομάδας του Ηρακλή Δρεπάνου με σκορ 2-1, για την 17η αγωνιστική της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά οι δυο ομάδες έπαιξαν ικανοποιητικά και δυνατά κατά διαστήματα και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Μικροβάλτου, που είχαν αρκετά μεγάλη προσέλευση στο αποχαιρετιστήριο για τη σεζόν παιχνίδι της ομάδας τους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ "από τα αποδυτήρια", αφού μόλις στο 2ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1. Άμεση ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων που στο 6΄ ανταπέδωσαν το γκολ και ισοφάρισαν σε 1-1 με γκολ του Τόλη Θεοχάρη με κοντινό σουτ, μετά από φάση διαρκείας. Παρά το παραγωγικό ξεκίνημα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις έκλεισε το ημίχρονο με το 1-1.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Δρεπάνου -νεαροί στην πλειοψηφία τους- μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν τους γηπεδούχους με δεύτερο γκολ, με αποκορύφωμα τη φάση του 65΄, όταν σε επικίνδυνο μακρινό σουτ η μπάλα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Γιώργο Καβουρίδη, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και επανήλθε στη γραμμή της εστίας, ακολούθησε δεύτερη απόκρουση απελπισίας με τη μπάλα να ξαναχτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και τελικά με τρίτη προσπάθεια να μπλοκάρεται από τον τερματοφύλακα του Μικροβάλτου, που έδειξε τις δυνατότητές του αλλά χρειάστηκε και την τύχη να κρατήσει ανέπαφη την εστία του! Φάση βέβαια από τις πλέον σπάνιες και όμορφες που βλέπουμε στα γήπεδα.
Η φάση αυτή φαίνεται ότι «αφύπνισε» τους παίκτες του Αίαντα που ανέβασαν της απόδοσή τους και δημιούργησαν δυο πολύ μεγάλες φάσεις για γκολ στο 67΄ και στο 71’ -διπλή ευκαιρία και μεγάλες αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα του Δρεπάνου-, για να πετύχουν το νικητήριο γκολ στο 83’ με τον Αλέκο Τζουκόπουλο, που δέχτηκε στη μικρή περιοχή την πάσα του Σάκη Παλιανόπουλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και τελικό σκορ, αφού στα λεπτά που απόμειναν οι γηπεδούχοι έπαιξαν προσεκτικά και διαφύλαξαν μια νίκη γοήτρου που τους στέλνει ήρεμους και χαρούμενους στην μεγάλη καλοκαιρινή ανάπαυλα, ώστε με καλύτερη διάθεση να προγραμματίσουν και να οριοθετήσουν τους στόχους τους για τη νέα χρονιά.
Τα πλασάρισμα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα -συνολική συγκομιδή 26 βαθμών με τους 3 β. της τελευταίας αγωνιστικής «άνευ αγώνα»-, λογικά πρέπει να θεωρείται μια ικανοποιητική επίδοση, αν και το τέλος του Α΄ γύρου είχε βρει την ομάδα του Αίαντα Μικροβάλτου σε τροχιά ανόδου στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης…
Καλή η διαιτησία των Σπέντζα – Βασιλειάδη – Χατζή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ
Καβουρίδης Γεώργιος, Παπαδημητρίου Γεώργιος, Καβουρίδης Αχιλλέας, Αλεξόπουλος Αχιλλέας, Παλιανόπουλος Αθανάσιος, Γουλιός Γεώργιος (49΄ Αλεξόπουλος Αντώνιος), Θεοδουλίδης Κων/νος, Θεοχάρης Απόστολος, Γιαννόπουλος Ανδρέας, Γιαννόπουλος Αντώνιος, Τζουκόπουλος Αλέξανδρος.
Κόουτς: Τάκης Αχ. Σταθόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ
Μωυσίδης Θεόδωρος, Γαρελιάν Άσοτ, Μωυσίδης Παναγιώτης, Μελίδης Αλέξανδρος, Τζόγκα Διμ, Μελίδης Ελευθέριος, Μεντεσίδης Παναγιώτης, Μιχαηλίκ Μιχαήλ, Βαλτσιότης Χαράλαμπος, Καραφυλλίδης Κων/νος, Ελισαίου Αλέξανδρος.

ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ: Θοδωρής Παλιανόπουλος
Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr

http://mikrovalto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2236:-...