Αρχική

Μ. Αλεξ. Λευκοπηγής - Ηρακλής Δρεπάνου 2-1

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς !

Το Σάββατο 2/2 στο γήπεδο του Πρωτοχωρίου διεξάχθηκε ο αγώνας μεταξύ του Μέγα Αλεξάνδρου Λευκοπηγής και του Ηρακλή Δρέπανου για το πρωτάθλημα της δέκατης αγωνιστικής. 

    Ένα κακό παιχνίδι για την ομάδα μας που γρήγορα πρέπει να ξεχαστεί , από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα  οι παίχτες της Λευκοπηγής ήταν μουδιασμένοι , χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους, χαμένες μπαλιές και πολλά λάθη.
Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου με δυο τρεις στημένες μπαλιές που και αυτές πήγαν χαμένες , ο αντίπαλος ήταν φρέσκος με όρεξη για ποδόσφαιρο βοηθούσε και η ημέρα που ήταν ιδανική και γύρο στο τριάντα πέντε από ένα κερδισμένο κόρνερ είδαμε ένα καταπληκτικό βολ πλανέ μέσα στην μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι  του τερματοφύλακα , ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Λίγο πριν στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια ο διαιτητής για το ημίχρονο ένα φάουλ για την ομάδα μας λίγο έξω από την περιοχή εκτελεί ο Ζάμπακας Π. στην ψηλότερη κεφαλιά ο Χήρας Χ. και το 1-1 βρίσκει της ομάδες ισόπαλες στο ημίχρονο. 

    Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού είδαμε την Λευκοπηγή να ανεβάζει στροφές να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο να έχει ευκαιρίες αλλά κακά τελειώματα! Όσο δεν ερχόταν το γκολ τόσο κυρίευε το άγχος στους ποδοσφαιριστές και ο εκνευρισμός καλά κρατούσε. Στο εβδομηκοστό πέμπτο λεπτό από μια σέντρα σουτ του Πάσχου Ν, ένα ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα του Δρεπάνου που έκανε κακή εκτίμηση και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και το σκορ έγινε 2-1. Το τόλμησε  και για άλλα γκολ αλλά δεν ήρθαν ποτέ γιατί τα σημάδια της κούρασης ήταν εμφανή από την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος και από την αποχή των ποδοσφαιριστών από τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ομάδα τους !!!

    Να ευχηθούμε στην ομάδα του Δρεπάνου καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες

Μ. Αλ. Λευκοπηγής: (Γρηγοριάδης Κ) Πάικος Σ., Δουγαλής Μ., Βακρατσάς Δ. , Παρτώνας Α., Αναστασόπουλος Β., Κανάβας Ι., Γκουντιός Ν., Χήρας Χ., Αθανασιάδης Α., Ζάμπακας Π., Πάσχου Ν., Πουτιός Γ., Στάθης Π., Βακρατσάς Π., Δουγαλής Ι., Κερασιώτης Π., Ζάμπακας Σ., Ρουσιάδης Π.

http://emasmegas.blogspot.gr