Αρχική

Πάτρας Γιάννης: Έλεος, φτάνει πια, το κακό παράγινε…

Έλεος, φτάνει πια, το κακό παράγινε…
Ο Γενικός γραμματέας της Γαλατινής κύριος Πάτρας Ιωάννης εμφανώς εξοργισμένος, έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση στη σελίδα μας Ματιές στα σπορ, τονίζοντας:
Ήταν αναμενόμενο να αντιμετωπίζεται η Γαλατινή από τη διαιτησία σαν «φτωχός συγγενής», στο πρωτάθλημα , άλλωστε αυτή είναι η μοίρα των απομακρυσμένων από τα κέντρα αποφάσεων, ομάδων. Από το σημείο όμως αυτό μέχρι του σημείου να φτάσουμε σε αλλεπάλληλα διαιτητικά «λάθη» σε βάρος της, πάει πολύ!
"Κύριοι το ποτήρι ξεχείλισε…. Άλλη μια κακή διαιτησία στο παιχνίδι μας με τη Ροδιανή .. 


Για συνεχόμενες αγωνιστικές η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της και έγιναν λάθη εις βάρος της ομάδας μας.
Οι διαβεβαιώσεις των δύο εποπτών στις εις βάρος μας αποφάσεις του διαιτητή οτι εμείς αν είμασταν θα αποφασίζαμε αλλιώς πχ στο χέρι παίκτη της Ροδιανής που αντί για κόκκινη ο Λαμπριανίδης προς έκπληξη όλων έδειξε κίτρινη , τα λέει όλα .. 
Ρωτήστε τους επόπτες να σας το βεβαιώσουν 
«Λυπάμαι πάρα πολύ που η ΕΠΣΚ και ο σύνδεσμος διαιτητών αφήνει και συνεχίζεται αυτή η τραγική εικόνα της διαιτησίας και που ορισμένοι κύριοι που σφυρίζουν βλέπουν ως αγγαρεία τις ταλαιπωρίες που τραβάνε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής. Ντρέπομαι που πολλές φορές με αναγκάζουν και φτάνω στα άκρα και στη συνέχεια με χλευάζουν. 
Σας δηλώνω ότι εμείς θα συνεχίσουμε, δεν τα παρατάμε γιατί κανένας περαστικός δεν μπορεί να στερεί από όλους εμάς αυτό που κάνουμε συνειδητά και με αγάπη, πληρώνοντας από την τσέπη μας.
Κύριοι, δεν ζητάμε την εύνοιά κανενός, ούτε την έχουμε ζητήσει ποτέ αλλά σύμπτωση που επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά παύει να είναι σύμπτωση.
Θέλουμε με την ευκαιρία να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούμε περαιτέρω παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας από κανέναν.
                                                                Ο γενικός γραμματέας της Γαλατινής                                                                               Πάτρας Ιωάννης