Αρχική | Ιστολόγια | Το ιστολόγιο του/της system

anthotoposfc.gr- Νικών Συνέχεια με επεισόδια

image

Νίκη εκτός έδρας μέσα στο Λιβαδερό

Η χαρά της Νίκης του Ε.Α.Σ. χαρακτηρίστηκε και αμαυρώθηκε από επεισόδια που προκλήθηκαν με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα αναδεικνύοντας νικητή τον Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου.

Ο Αγώνας ξεκίνησε ήρεμα και όλα έδειχναν ότι έτσι θα καταλήξει αλλά η ασφυκτική, αγωνιστικά, πίεση των παικτών του Ε.Α.Σ. προφανώς εκνεύρισε τους γηπεδούχους οι οποίοι πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν ένα "καλό" αποτέλεσμα, για αυτούς, δλδ ένα ισόπαλο σκόρ.

Το γκόλ όμως ήρθε σχεδόν στο 75' του αγώνα δικαιώνοντας τις προσπάθειες των παικτών των φιλοξενούμενων οι οποίοι είχαν περιορίσει τους γηπεδούχους να αγωνίζονται στο μισό γήπεδο, χάνοντας απανωτές ευκαιρίες για γκόλ. Ένα δυνατό σούτ του DANNI έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το τελικό 0 - 1.

Ο εκνευρισμός, οι διαξιφισμοί και η απαράδεκτη συμπεριφορά φιλάθλων, παικτών και διοίκησης άρχισε αμέσως μετά το γκόλ, ''βάλοντας'' τους φιλοξενούμενους με βρισιές και "αγωνιστικές" κλωτσιές, αμαυρώνοντας κάθε ίχνος πολιτισμού και αθλητισμού. Καθοριστικός παράγοντας του κακού κλίματος που δημιουργήθηκε ήταν η κακή διαιτησία του Κ. Μαλιούρα ο οποίος δεν μπόρεσε να επιβληθεί στον αγώνα αποβάλλοντας, ενδεχομένως, παίκτες ενώ δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτυ στους γηπεδούχους μετά από την ανατροπή του ΠΙΛΙΚΙΔΗ.

Η προκλητική συμπεριφορά των παικτών και της διοίκησης της Αναγέννησης Λιβαδερού συνεχίστηκε και μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με βίαιη συμπεριφορά και βιαιοπραγία κατά πάντων, με μπουνιές!! και κλωτσιές!!.

Ο Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου καταδικάζει τέτοιου είδους πρωτόγνωρες, για αυτόν, συμπεριφορές και καταλογίζει την ευθύνη πρωτίστως στη διοίκηση της Αναγέννησης Λιβαδερού που ενθάρρυναν με τον τρόπο τους να φτάσει η κατάσταση στα άκρα και δευτερευόντως στους παίκτες των γηπεδούχων για την αντιαθλητική συμπεριφορά.

Τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές δυσφημούν το ποδόσφαιρο και γενικότερα την ιδέα του αθλητισμού.

Η διοίκηση και οι παίκτες του Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου θα συνεχίσουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τους αγώνες με την αξία τους μέσα τους αγωνιστικούς χώρους και όχι έξω από αυτούς δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας...

http://www.anthotoposfc.gr/to-blog-mas/nikon-sunekheia-me-epeisodia/