Αρχική

Milos Teodosic

Milos Teodosic: Κλείνει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα!

Πρόκειται για έναν παίκτη με πάρα πολλές επιθετικές αρετές. Ο Milos Teodosic οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της καριέρας του. Το συμβόλαιο με τη Virtus λήγει εως το τέλος της σεζόν και σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για να αποκτήσουν έστω και για έναν χρόνο τον Σέρβο star.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Milos θα κλείσει τη μεγάλη καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, οπρόεδρος της ομάδας, Nebojsa Jovic, στην εκπομπή “Miljan’s Corner” του Sputnik, αποκαλύπτωντας πως η ομάδα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Milos Teodosic ενόψει της επόμενης σεζόν.

Euroleague: Τιμωρήθκε για δύο αγωνιστικές ο Milos Teodosic!

Λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση Virtus-Efes, η Euroleague τιμώρησε τον Milos Teodosic για δύο αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Σέρβος γκαρντ αρχικά χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και ακολούθως διαμαρτυρήθηκε έντονα, με την κάμερα να δείχνει ότι έβρισε τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή και να αποβληθεί, γεγονός που τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο και τον έκανε να θέλει να ορμήσει προς τον πρώτο διαιτητή.

Αυτό σημαίνει πως ο Milos θα χάσει τα ματς με Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και Ολυμπιακό (εκτός). Αναμφίβολα, μια σημαντική απώλεια στη γραμμή των περιφερειακών για την ομάδα της Virtus.