Αρχική | ΜΠΑΣΚΕΤ

foinikasbc

14η Αγωνιστική - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 76-56

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας η οποία δε μπήκε καλά στο παιχνίδι από την αρχή του. Ανεβάζοντας λίγο την άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο κατάφερε να φτάσει στους 11 πόντους τη διαφορά αλλά και πάλι με ένα ξέσπασμα του Κεραυνού αυτή αυξήθηκε.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, με τη Σιάτιστα. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ(Ρίγκος): Καρακεσίσογλου 5, Καλαιτζίδης 5, Μητρόπουλος 10(2), Γαβρίδης 11(3), Γκόλιας 15(3), Κάτσανος, Ρίγκος 21(3), Μπατσίλας 3(1), Βαρσάμης 3(1), Κυρατλίδης 3.ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ(Κυρκοπούλου-Τσολάκης): Μπίγγας 5, Ιωσήφ 12(2), Τσολάκης 11(1), Εξακουστίδης, Πανίδης 12, Κρανιωτάκης 6, Κοτανίδης 4, Ναιπλής 6.

13η Αγωνιστική: ΑΠΣ Πτολεμαίδας - Φοίνικας Πτολεμαίδας 92-69

Δεν έδειξε καλό πρόσωπο η ομάδα μας απέναντι στον ΑΠΣ Πτολεμαίδας.

Παρών στο Χριστουγεννιάτικο 3ον3 που διοργανώθηκε στην πόλη μας

Παρών στο Χριστουγεννιάτικο 3ον3 που διοργανώθηκε στην πόλη μας έδωσαν πολλοί αθλητές της ομάδας μας, όπου μάλιστα είχαμε και διακρίσεις.

Αll Star Game - Φοίνικας Πτολεμαίδας U16-U14

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφα είχαν το παιδικό και το παμπαίδων τμήμα μας στη χθεσινή προπόνηση. Οι μικροί αθλητές πήραν μέρος σε διαγωνισμούς που αυτοί πρότειναν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.