Αρχική

Tarlac: “Ο Vukcevic δεν ήθελε να παίξει με την Εθνική Ελλάδος, περιμένει να γίνει 21 ετών για να διευθετηθούν κάποια έγγραφα”

Ο άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού και διευθυντής των Εθνικών Ομάδων της Σερβίας Dragan Tarlac μίλησε για δύο παιδιά που θα απασχολήσουν στο μέλλον το σερβικό μπάσκετ, που είναι ο Andrei Stojakovic και ο Tristan Vukcevic. Για τoν πρώτο, που μεταπήδησε πρόσφατα στο NCAA τόνισε την στενή επαφή που έχει με τον πατέρα του Peja, ενώ για τον γόνο του Dusan Vuksevic (παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού) επεσήμανε ότι δεν ήθελε να παίξει με την Εθνική Ελλάδος και περιμένει να γίνει 21 ετών (είναι 19), για να υπογράψει κάποια έγγραφα και να παίξει με τους “πλαβί”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά τόνισε ότι: “Είμαστε σε επαφή με τον Πέτζα, από τότε που γεννήθηκε ο Αντρέι. Η φιλία που με δένει με τον Πέτζα δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι αφορά στην απόφαση του παιδιού. Αυτή ανήκει μόνο σε εκείνο. Το μείζον είναι πού νιώθει καλύτερα, πιο ζεστά και πιο όμορφα. Όπως ακριβώς συνέβη δηλαδή με τον Τρίσταν . Του πήρε χρόνο να αποφασίσει, το ίδιο πρέπει να γίνει επίσης με τον Αντρέι“.

Στην συνέχεια για την υπόθεση του Vukcevic είπε: “Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς έχει αποφασίσει να παίξει για τη Σερβία. Πρέπει απλά να περιμένει μέχρι να γίνει 21 ετών, για να υπογράψει κάποια έγγραφα με τα οποία θα δεσμευτεί με τη Σερβία, σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Τα παιδιά μπαίνουν σε μια διαδικασία που δεν θέλουν, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε εμείς να κάνουμε γι αυτό. Ο Τρίσταν δεν ήθελε να παίξει για την Ελλάδα, περιμένει να γίνει 21 ετών”.

The post Tarlac: “Ο Vukcevic δεν ήθελε να παίξει με την Εθνική Ελλάδος, περιμένει να γίνει 21 ετών για να διευθετηθούν κάποια έγγραφα” appeared first on Basketblog.