Αρχική

Radonjic: “Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο για το αποτέλεσμα αυτό”

O Dejan Radonjic ήταν πολύ απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, ζητώντας αρχικά συγγνώμη από τον κόσμο.  Ακόμη τόνισε ότι το “τριφύλλι” παρουσίασε πολύ άσχημη εικόνα μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ είπε ότι αυτή η εμφάνιση αυτή είναι δύσκολα αποδεχτή και πρέπει να αναλυθεί το παιχνίδι αυτό αλλά και να γίνει συζήτηση με τους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ζητώ συγγνώμη προς τον κόσμο για το παιχνίδι αυτό. Συγγνώμη στους 20.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την εικόνα μας. Δείξαμε ότι δεν παλέψαμε. Πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, να μιλήσουμε. Είναι πολύ παράξενο να παίζουμε 30 λεπτά χωρίς φάουλ».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι ηττήθηκε χωρίς να παλέψει: «Μετά τα πρώτα λεπτά κάναμε άθλιο παιχνίδι αμυντικά. Πρέπει να το αναλύσουμε αυτό. Είναι απαράδεκτο να παίζεις τέτοια παιχνίδια χωρίς να παλεύεις. Πρέπει να μιλήσουμε γι αυτό».

Για το τι πρέπει να κάνει για να γυρίσει τον διακόπτη: «Πρέπει να αναλύσουμε κάθε πτυχή. Είναι λυπηρό να βγαίνεις μπροστά σε ένα κοινό σαν αυτό και να μην τα δίνεις όλα. Πρέπει να το αναλύσουμε και αυτό».

The post Radonjic: “Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο για το αποτέλεσμα αυτό” appeared first on Basketblog.