Αρχική

Radonjic: “Για τριάντα λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές”

Ο Dejan Radonjic στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Villeurbanne τόνισε ότι η απόδοσή της ομάδας του ήταν εξαιρετική για τριάντα λεπτά, αλλά δεν ήταν αποδεκτή η χαλάρωση του τελευταίου δεκαλέπτου. Ακόμη στάθηκε και στο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού λέγοντας ότι θα πρέπει να μπαίνει στα παιχνίδια όπως σήμερα, ενώ έκανε αναφορά στους Pontika, Παπαγιάννη και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Από το ξεκίνημα ήταν πολύ σημαντικό. Για 30 λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε 6 λάθη κάτι που δεν είναι σοβαρό και δεν επιτρέπεται. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά στην Euroleague. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί.

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με άλλους τρόπους».

Για την απόδοση του Παπαγιάννη: «Αμυντικά έκανε αρκετά καλά πράγματα κατά τη γνώμη μου. Έχουμε το πλάνο μας και για εμάς είναι σημαντικό να το ακολουθήσουμε και εκείνος το ακολούθησε. Στη συνέχεια στην τρίτη περίοδο ήταν καλύτερος. Είναι δύσκολο μετά από τραυματισμό να είσαι σε θέση να παίξεις. Εκείνος έχασε ένα κομμάτι και δεν ήταν έτοιμος να προπονηθεί και να παίξει».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει στα εκτός έδρας παιχνίδια:΅«Έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας. Έχουμε παίξει κάποια άσχημα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε για να παίξουμε διαφορετικά στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Είχα μιλήσει στην αρχή της σεζόν και είχαμε πει ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Αυτό θα περιμένουμε να δούμε στην πορεία».

Για τον Πονίτκα και εάν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει όπως τον Κάλινιτς: «Μου ζητάτε να τους συγκρίνω. Σαφώς θα μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω με τον ίδιο τρόπο. Ο Πονίτκα μπορεί να μας δώσει κάποια πράγματα».

The post Radonjic: “Για τριάντα λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές” appeared first on Basketblog.