Αρχική

O Σιατιστινός Στέφανος Πολύζος στην πρώτη του ΠΑΟΚ! ( βίντεο)

Με αέρα ο  Σιατιστινός, Στέφανος Πολύζος έδωσε το παρόν στην πρώτη του ΠΑΟΚ και κάτω από το βλέμμα του Α. Αναστασιάδη.
Του ευχόμαστε καλή χρονιά και σύντομα να κάνει και ντεμπούτο στον ΠΑΟΚ.
Η νέα αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Τούμπας.


Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του καλωσόρισαν τους παίκτες κι έπειτα από τις καθιερωμένες ευχές για να κυλήσει όσο το δυνατόν καλύτερα η σεζόν άπαντες φόρεσαν αθλητικά παπούτσια και βγήκαν στο γήπεδο για χαλαρό τρέξιμο και τις πρώτες ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
bFgo.jpgH πρώτη του ΠΑΟΚ (video) Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου συνεχίζουν να περνούν ανά γκρουπ από αιματολογικές, εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.
Στην Τούμπα, αλλά από νέο πόστο επέστρεψε και ο Πάμπλο Γκαρσία, που θα είναι άμεσος συνεργάτης του προπονητή του ΠΑΟΚ στο νέο τεχνικό τιμ. Η μοναδική απουσία ήταν του Ίνιγο Λόπεθ, ο οποίος είχε ειδοποιήσει δεν θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών. Ο Ισπανός δεσμεύεται μέχρι τις 30.06 με συμβόλαιο με τη Θέλτα και για την αποφυγή οποιουδήποτε τραυματισμού θα ενσωματωθεί στην ομάδα την 1η Ιουλίου.
Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-15 είναι τη Δευτέρα οπότε και η ομάδα θα μεταβεί για προπονήσεις στο Ελατοχώρι. Οι ποδοσφαιριστές που μετά το τέλος της σεζόν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες θα ενσωματωθούν με την αποστολή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί 10-27 Ιουλίου στην Ολλανδία.
paok.gr - filathlos.gr