Αρχική

NewsInNews.gr – Γ” Εθνική : Δεν τα κατάφερε η Κοζάνη απέναντι στη Λάρισα και ηττήθηκε με 1-4 (Φωτογραφικό υλικό)

????????Πολύ πιο εύκολα απ” ότι ίσως θα περίμενε πέρασε η Α.Ε. Λάρισας από την Κοζάνη στο ντέρμπυ κορυφής του 2ου Ομίλου της Γ” Εθνικής παρουσία περίπου 2.500 φιλάθλων στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Οι βυσσινί ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4′ και να σημειώσουν το δεύτερο γκολ σ” άλλο ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού, ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου.

Από κει και πέρα η Κοζάνη είχε πολύ δύσκολη αποστολή στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μία πολύ καλή αλλά και έμπειρη ομάδα, κι έτσι η νίκη για τους φιλοξενούμενους πήρε διαστάσεις θριάμβου.

Η Κοζάνη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων σ” ένα παιχνίδι που ο κόσμος της έκανε αισθητή την παρουσία του και προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα όσο μπορούσε.

Οι παίκτες των ερυθρολεύκων παρουσιάστηκαν αγχωμένοι και πλήρωσαν ακριβά τα αμυντικά τους λάθη.

Η ΑΕΛ κατάφερε να ξεπεράσει τα διοικητικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα που την απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό και επέστρεψε στις επιτυχίες με εμφατικό τρόπο.

Δείτε εδώ φωτογραφίες του αγώνα – NewsInNews.gr