Αρχική

Mε 16 παίκτες ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για Λετονία

Η Εθνική Ομάδα δίνει μία δυάδα κρίσιμων παιχνιδιών για τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Λετονία (11/11) και Βέλγιο (14/11). Έτσι οι διεθνείς μαζεύτηκαν σήμερα, με στόχο να είναι ξεκινήσουν την προετοιμασία τους γι’ αυτές τις δύο κομβικές αναμετρήσεις, ενώ θα αναχωρήσουν για την Κρήτη την Τετάρτη 9/11. Τέλος στις πρώτες αυτές προπονήσεις συμμετέχουν 16 παίκτες με τον Τζορτζ Πάπας να εμφανίζεται για πρώτη φορά με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τον Λεωνίδα Κασελάκη να μένει προσωρινά εκτός, αφού δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Παρουσία 16 παικτών άρχισε σήμερα (7/11) η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τη Λετονία στο Ηράκλειο (11/11, 19.00) και με το Βέλγιο στην πόλη Μονς (14/11, 21.30).

Στην πρώτη προπόνηση που έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης,  Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης που θα ενισχύσουν την προσπάθεια τις πρώτες μέρες. Δεν ενσωματώθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδα περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

The post Mε 16 παίκτες ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής για Λετονία appeared first on Basketblog.