Αρχική

“Mία ανάσα από την Olimpia Milano o Napier”

Ο Dejan Radonjic μετά την δραματική νίκη επί του Λαυρίου παραδέχθηκε ότι κατέληξε στον παίκτη, τον οποίο θέλει να φέρει στο “τριφύλλι” και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Shabazz Napier, ο οποίος είχε αγωνιστεί και πέρυσι στην Euroleague με την φανέλα της Zenit. Η υπόθεση του 31χρονου PG φαίνεται πως ναυαγεί οριστικά για τον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με το ισπανικό “encestando.es” ο άλλοτε ΝΒΑer φαίνεται πως είναι μία ανάσα από το υπογράψει στην Olimpia Milano, η οποία μάλιστα ήταν στην αγορά για γκαρντ το προηγούμενο διάστημα κι είχε ακουστεί πως είχε φτάσει πολύ κοντά στον Kemba Walker, για να αντικαταστήσει τον τραυματία Pangos.

Πάντως λίγο μετά από την ήττα απέναντι στην Villeurbanne ο Messina είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ενίσχυσης για την ομάδα του, κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν ευσταθεί σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα. Τέλος αν χαλάσει οριστικά η περίπτωση του Napier τότε μένει να δούμε σε ποια περίπτωση θα στραφεί ο Dejan Radonjic για την ενίσχυση της ομάδας του.

????????Shabazz Napier is very close to sign with Armani Milan, was learnt. American guard was also targeted by Panathinaikos.
Shabazz Napier va a fichar finalmente por el Armani Milan, según nuestras fuentes

www.encestando.es (@webEncestando) January 24, 2023

The post “Mία ανάσα από την Olimpia Milano o Napier” appeared first on Basketblog.