Αρχική

kozan.gr: Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στην Κοζάνη, για φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

1Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο Κοζάνης, ανάμεσα στους Επίλεκτους Παλαιμάχους Κοζάνης που διοργανώνουν τον αγώνα και τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για ένα παιδί από την Κοζάνη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μετά τον αγώνα ο  Σύλλογος Επίλεκτων  Παλαιμάχων Κοζάνης θα τιμήσει τους πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, Μιχάλη Μπέλλη και Απόστολο Σαββουλίδη για την προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης, Σωτήρης Βλάχος, Τάκης Καραθανάσης και Θόδωρος Μανδραβέλης.

Ο αγώνας αλληλεγγύης έχει διπλή στόχευση:

  • Πρώτον, να ξαναδώσει τη δυνατότητα στο νεαρό Λάζαρο να μπει στο παιχνίδι της ζωής, δίπλα μας, κοντά μας και
  • Δεύτερο, να στηρίξει το συσσίτιο του δήμου Κοζάνης για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Έτσι  τη Δευτέρα το απόγευμα παίρνουμε τα παιδιά μας (οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ θα μοιράσουν δωρεάν 100 κασκόλ της ομάδας) και μια σακούλα με τρόφιμα μακράς διάρκειας (όποιος επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα) και πάμε συνειδητά και αλληλέγγυα να απολαύουμε τον αγώνα των παλαιμάχων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Κοζάνης στηρίζουν και είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

(το  εισιτήριο είναι συμβολικό 2 ευρώ)

 

Θανάσης Τέγος