Αρχική

kozan.gr: Με σκορ 3-2 επικράτησε – δύσκολα – η Κοζάνη του Εορδαϊκού και κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Κοζάνης

kozani_eordaikosΜε σκορ 3-2 επικράτησε – δύσκολα – η Κοζάνη του Εορδαϊκού και κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Κοζάνης. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο υπέρ της σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις της, με την Κοζάνη να πετυχαίνει 3 γκολ στο πρώτο μέρος και τον Εορδαϊκό 2 γκολ στο δεύτερο. Αν και τις δύο ομάδες χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και αρκετά ανταγωνιστικό στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα (από Ματιές στα Σπορ και Γιώργο Κατσίκα)

ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ (γήπεδο Ποντοκώμης)  7′ σουτ Τοπάλη … λίγο έξω 11′ 0-1 Ταφαρλής  (πάσα Τοπάλη- άργησε να βγει ο Κουντουγουλίδης) 15′ 0-2  Κουλουκίδης (πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) 17′ 0-3 Κουλουκίδης 22′ φάουλ Ιωαννίδη, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Γκαραβέλης διαπληκτισμός Χαϊτίδη – Τραυλού … κίτρινη κάρτα ο Τραυλός 46′ αλλαγή για την ομάδα της Κοζάνης  στη θέση του Καραμπατζάκη ο Τζερεμές 52′  αλλαγή για την ομάδα του Εορδαϊκού στη θέση του Τσαγκαλίδη Ηλία ο Δαλκερανίδης 56′ 1-3 Ιωαννίδης (κοντινό πλασέ – ύστερα από φάουλ Συμεωνίδη αποκρούει ο Γκαραβέλης αλλά με νέα προσπάθειαο Ιωαννίδης πετυχαίνει το τέρμα) 60′ αλλαγή για την ομάδα του Εορδαϊκού στη θέση του Νίκκου ο Παύλος Ακριτίδης 82′ 2-3  Συμεωνίδης 83′ αλλαγή για την ομάδα της Κοζάνης στη θέση του Ντεμιράι ο Ποζίδης

Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης): Κοντογουλίδης, Νίκκου, Σουπουλτζής, Λιάμης, Συμεωνίδης, Τσαγκαλίδης Π., Αδαμίδης, Ακριτίδης, Χαϊτίδης, Τσαγκαλίδης Ηλ., Ιωαννίδης.

Κοζάνη( Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Τσικόπουλος Ηλ., Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράι, Κουλουκίδης, Τοπάλης, Παπαδόπουλος Κ.
Διαιτητής: Κοεμτζίδης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Κουτζιακουτζίδης

4ος: Τσιμεντερίδης