Αρχική

Euroleague: Τα «ζευγάρια» με τις περισσότερες συνεργασίες! (pic)

Η Euroleague βρίσκεται πλέον στη τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας. Η οκτάδα δεν έχει κλειδώσει για καμία ομάδα. Απόλυτα φυσιολογικό αν αναλογιστούμε ότι τη δεδομένη στιγμή τέσσερις ομάδες είναι στη κορυφή της βαθμολογίας (σσ. Ολυμπιακός, Barcelona, Real, Fener) με ρεκόρ 13-7.

Ωστόσο, έναν ενδιαφέρον στατιστικό της διοργάνωσης είναι οι συνεργασίες των παικτών αναλογικά με τις εύστοχιες προσπάθειες. Σε αυτό λοιπόν το άρθρο θα παρουσιάσουμε τα καλύτερα ζευγάρια της Euroleague στις 20 αυτές αγωνιστικές.

Στη πρώτη θέση υπάρχει ένα «ερυθρόλευκο» δίδυμο. Thomas Walkup και Σάσα Βεζένκοφ έχουν συνεργαστεί 42 φορές για ακριβώς 100 πόντους του Ολυμπιακού, δείγμα το πόσο ο Μπαρτζώκας στηρίζεται στις συνεργασίες κοντών και ψηλών. Στη δεύτερη θέση υπάρχει το δίδυμο των Josh Nebo και Lorenzo Brown της Maccabi έχοντας 31 συνεργασίες για 67 πόντους. Στη τρίτη θέση συναντάμε τη Barcelona και το ζευγάρι των Laprovitolla και Satoransky με 30 συνεργασίες για 82 πόντους. Φυσικά από τη πεντάδα δεν θα μπορούσε να λείπουν οι προσωπικότητες της περυσινής πρωταθλήτριας. Vasilie Micic και Will Clyburn έχουν επίσης 30 συνεργασίες για 76 πόντους. Την πεντάδα αυτή, κλείνει άλλο ένα «ερυθρόλευκο» δίδυμο που είναι αυτο των Thomas Walkup και Moustafa Fall με 29 συνεργασίες για 57 πόντους,

Αξίζει να αναφερθεί πως στη δεκάδα υπάρχουν επίσης τα ζευγάρια του Κώστα Σλούκα-Joel Bolomboy (28 συνεργασίες-54 πόντους) και Moustafa Fall-Σάσα Βεζένκοφ (27 συνεργασίες-57 πόντους).

Δείτε την δεκάδα των ζευγαριών στο παρακάτω πίνακα

https://www.basketblog.gr/wp-content/uploads/2023/01/FnPvbyYXgAEc7fV.jpg 629w" sizes="(max-width: 284px) 100vw, 284px" />

The post Euroleague: Τα «ζευγάρια» με τις περισσότερες συνεργασίες! (pic) appeared first on Basketblog.