Αρχική

Eνές Καντέρ: “Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Erdogan θα επιτεθεί στην Ελλάδα κάποια μέρα” (Video)

Ο Enes Canter  Freedom έχει επικηρυχτεί από τον Ταγίπ Ερντογάν κι έκτοτε έχουν πληθύνει και … αγριέψει πολύ επικίνδυνα οι απειλές για τη ζωή του, αφού εδώ και χρόνια τάσσεται κατά του Τούρκου ηγέτη και των μεθόδων του.

Για όλα αυτά μίλησε σε ελληνικό κανάλι.

Μιλώντας στη “Δίκη στο OPEN”, ο Enes Kanter είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα τόσες πολλές κλήσεις από το FBI κι από την αμερικανική κυβέρνηση. Μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ερντογάν επικήρυξε με χρηματικό ποσό. Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό: η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ μου είπαν. Μίλησα και χθες με το FBI και μου είπαν πως “από εδώ και πέρα όπου και να πάτε, πρέπει να μας ενημερώνετε”, δήλωσε ο Αμερικανός πλέον, πολίτης και συνέχισε:

«Φυσικά και φοβάμαι για τη ζωή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω, κοιτάζω το τηλέφωνό μου κι υπάρχουν εκατοντάδες απειλές για τη ζωή μου. Θέλω όλοι οι ηγέτες του κόσμου, όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, θέλω οι δυτικοί ηγέτες να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά του Ερντογάν. Θέλω ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να κάνει κάποιες ουσιαστικές ενέργειες κατά του Ερντογάν επειδή καταλαβαίνω ότι η σχέση των δύο χωρών είναι πολύ σημαντική αλλά ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα».

Δείτε το video από τις δηλώσεις του στο ελληνικό ιδιωτικό κανάλι.

The post Eνές Καντέρ: “Φοβάμαι για τη ζωή μου, ο Erdogan θα επιτεθεί στην Ελλάδα κάποια μέρα” (Video) appeared first on Basketblog.