Αρχική

Eθνικός: Επιστροφή Βασιλόπουλου και Ολύμπιου στην αποστολή

Ο Εθνικός Πειραιά αύριο αντιμετωπίζει τον ΝΕΟΛ σε έναν δύσκολο αγώνα, στον οποίο θέλει την νίκη για να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. Μάλιστα το θετικό για την ομάδα του Νάσου Χούμπαυλη είναι ότι στην αποστολή θα επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό ο αναμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας Φώτης Βασιλόπουλος, την ώρα που θα είναι διαθέσιμος και ο Ντίνος Ολύμπιος. Τέλος οι Πειραιώτες θα έχουν μία απώλεια της τελευταίας στιγμής, που είναι αυτή του Κώστα Καππή, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

Ο Εθνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση (03/12, 17:00) με τον ΝΕΟΛ στο Π.Σαλπέας. Η ομάδα μας πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση και είναι έτοιμη για τον αγώνα με την ομάδα της Κεφαλλονιάς.
Ο Νάσος Χούμπαυλης θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, Φώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στη δωδεκάδα επιστρέφει και ο Ντίνος Ολύμπιος, που είχε μείνει εκτός με την Ένωση Ιλίου λόγω διαστρεμματος. Αντίθετα, με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής θα απουσιάσει ο Κώστας Καππής.
Η αποστολή του Εθνικού:
4. Ρουκάς
5. Σταματίου
6. Γκαβασιάδης
8. Ιωάννου
9. Καραφαντής
11. Βαθρακοκοίλης
12. Καρυστινός
15. Παπουτσής
17. Ολύμπιος
19. Χρήστου
21. Βασιλόπουλος
27. Καπερώνης

The post Eθνικός: Επιστροφή Βασιλόπουλου και Ολύμπιου στην αποστολή appeared first on Basketblog.