Αρχική

6 Χώρες – 48 Σύλλογοι – 360 Αθλητές - 50 Ποπονητές TAEKWONDO στην Κοζάνη στο 6ο SNOW CAMP της Δυτικής Μακεδονίας

 
     Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 6ο διεθνές camp taekwondo που έλαβε χώρα στην πόλη της Κοζάνης, στο κλειστό γυμναστήριο ΄΄ Ιωάννης Σκαρκαλάς ΄΄ .


 360 αθλητές  48 συλλόγων από 6 χώρες συμμετείχαν σε αυτή την αθλητική γιορτή που για 6η συνεχόμενη χρονιά  διοργανώνει ο σύλλογος της πόλης μας Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.
18 διεθνείς διακεκριμένοι αθλητές, ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές αντάλλαξαν αγωνιστικές εμπειρίες για 4 ημέρες.
Την τελετή έναρξης της εκδήλωσης έκανε ο δήμαρχος της πόλης μας κύριος Ιωαννίδης Λευτέρης παρουσία του προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Κοζάνης κύριο Ιωαννίδη Γιάννη,  του προέδρου της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κύριο Μανώλη Χρήστο, του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας ταεκβοντό κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο, και πολλών αθλητών, γονέων και φίλων που κατέκλισαν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.
Στόχος αυτού του event ήταν να βρεθούν αθλητές και προπονητές με αφορμή ένα αγώνισμα, το ολυμπιακό ταεκβοντό  ώστε να αναπτυχθούν σχέσεις φιλίας, εντός και εκτός συνόρων αλλά και  να ξανασμίξουν παλιές  φιλίες, να γίνει γνωριμία με διαφορετικές κουλτούρες, να πάρουμε αλλά και να δώσουμε στοιχεία του πολιτισμού μας.
Ακόμη, να ανταλλάξουμε απόψεις τόσο αγωνιστικές και τεχνικές όσο και προπονητικές συμβουλές  και βέβαια να γνωρίσουν την πόλη μας. 50 προπονητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες, γνώσεις,  και να πάρουν επιπλέον πληροφορίες από τις παράλληλες ενότητες που οργανώθηκαν από τους διοργανωτές όπως :
1) Κανονισμοί διαιτησίας, από την διεθνή διαιτητή , υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος και  γυμνάστρια του συλλόγου, κα. Κουτρότσιου  Αναστασία .
2) Ενημέρωση Διατροφής για τους αθλητές ειδικά την ημέρα των αγώνων, από την Κλινική Διαιτολόγο -  Διατροφολόγο απόφοιτος  του Χαροκόπειου  πανεπιστημίου Αθηνών , κα. Γκέσου Μπατσίλα Βασιλική.
3) Αθλητικές περιδέσεις, ειδικά για την μέρα των αγώνων , από την φυσικοθεραπεύτρια κα. Βαβουλίδου Σμαρώ, με ειδικότητα στο kinesiotaping από το πανεπιστήμιο  Jianxi Kina.
Τις ευχαριστούμε δημόσια για την αφιλοκερδή  συμμετοχή τους σε αυτή την δράση του συλλόγου.
Την Παρασκευή το βράδυ οι 50 προπονητές παρέστησαν σε δείπνο που δόθηκε προς τιμήν τους από τον σύλλογο, στην Νεράιδα Κοζάνης στο restaurant ΑΝΕΜΟΧΑΔΙ.
 Η μεγάλη έκπληξη όμως για όλους τους συμμετέχοντες ήταν το Σάββατο το  βράδυ με το πάρτι αθλητών & προπονητών , το οποίο επιμελήθηκε ο σύλλογος στο Cartel night club και ευχαριστούμε τις διευθύνσεις για την φιλοξενία τους.
Το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Κοζάνης κύριο Ιωαννίδη Λευτέρη, τον πρόεδρο του ΟΑΠΝ Κοζάνης κύριο Ιωαννίδη Γιάννη, το προσωπικό του ΔΑΚ και τους  προϊσταμένους κύριο Τοπάλη Χρήστο και  Πελέκα Αλέκο, για την ηθική και υλική υποστήριξη σε αυτό το μεγάλο αθλητικό μας εγχείρημα.
Επίσης,  τον πρόεδρο της Ένωσης ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κύριο Μανώλη Χρήστο, τους προπονητές που δίδαξαν στο camp κυρίους Εφραιμίδη Παντελή προπονητή  της εθνικής μας ομάδας, Χριστίδη Ανδρέα προπονητή του κλιμακίου Βορείου Ελλάδος, Αλμασίδη Χρήστο προπονητή του κλιμακίου Βορείου Ελλάδος, τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας και μέλος του συλλόγου μας κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο καθώς και  τους διακεκριμένους αθλητές του συλλόγου μας που ήταν παρόντες καθ’όλη τη διάρκεια και βοήθησαν στην διεξαγωγή των προπονήσεων :
 1) Δόδουρας Γεώργιος προπονητής taekwondo 
2) Αλμασίδου Σταυριάνα γυμνάστρια με ειδικότητα taekwondo 
3)Διάφας Αργύριος, γυμναστής  & πρωταθλητής Ευρώπης                
4) Μεχτερίδης Στέλιος, φυσιοθεραπευτής & πρωταθλητής Ευρώπης                     
5) Τεληκωστόγλου Αποστόλης, γυμναστής & παγκόσμιος πρωταθλητής              
6) Πράσσος Ευάγγελος, γυμναστής και πρωταθλητής Ελλάδος 
7) Τσιφτσής Γεώργιος γυμναστής και πρωταθλητής Ελλάδος.
Τέλος,  να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές μας μαζί με το προσωπικό και τους συνεργάτες του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθεια και φυσικά να αναφέρουμε πως την ευθύνη και την επιμέλεια για όλο αυτό το μεγαλείο γύρω από το στήσιμο της εκδήλωσης, με τις αφίσες είχε  η εταιρία skepsis Adv. με υπεύθυνο τον κύριο Βωβό Τέλη.