Αρχική

49 δρομείς του ΣΔΥ Κοζάνης έζησαν την μαγεία του τερματισμού στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας – Επιδόσεις και σειρά κατάταξης

32marathau91411ar (1)49 δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ) έζησαν τη μαγεία του τερματισμού στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας των 42,195χλμ, τον Αυθεντικό -όπως τον ονόμασαν επίσημα φέτος-, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, στη μαζικότερη γιορτή του αθλητισμού στην Ελλάδα, όπου συμμετείχαν περί τους 35.000 δρομείς από 120 χώρες στις τρεις διαδρομές (μαραθώνιος, 10χλμ & 5χλμ).
Οι συμμετοχές του ΣΔΥΚ συμπληρώθηκαν και από 16 δρομείς που τερμάτισαν στον παράλληλο δρόμο των 10χλμ και 6 στα 5χλμ. Σύνολο 71 αθλητές στις τρεις διαδρομές, από τις μεγαλύτερες συλλογικές παρουσίες σε πανελλήνια κλίμακα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη δυναμική του συλλόγου.
Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι πλέον ευνοϊκές, λόγω της ηλιοφάνειας και της υψηλής υγρασίας που επικρατούσαν, γεγονός πάντως που δεν απέτρεψε τον τερματισμό όλων των δρομέων του ΣΔΥΚ που συμμετείχαν.
Με ανακοίνωσή του «Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης συγχαίρει τα μέλη του συλλόγου που έλαβαν μέρος στον αγώνα, τους διοργανωτές για την άριστη διοργάνωση καθώς και το πλήθος των ανώνυμων θεατών που στήριξαν χειροκροτώντας την προσπάθεια των δρομέων σε όλη τη ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο».

Γ. Μ

mikrovalto.gr