Αρχική

2ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

 

Πολύ καλά ξεκίνησε η πρώτη μέρα στο 2ο Πρωτάθλημα Φιλίας που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κλειστό του Αγίου Γεωργίου ο Γ.Σ.Κοζάνης. Το χάρηκαν τα κορίτσια που συμμετείχαν, το χάρηκαν και οι γονείς που συγκεντρώθηκαν στις κερκίδες. Εμπνευστής του εσωτερικού αυτού πρωταθλήματος είναι ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ντέρος που είναι και ο έχων το Γενικό πρόσταγμα στην όλη διοργάνωση. Το Σάββατο 20 Μαϊου 2017 έγιναν δύο αγώνες και τους κέρδισαν οι δύο ομάδες που κοουτσάρει ο Δημήτρης Τιτέλης. Συγκεκριμένα οι Αμαζόνες κέρδισαν με 2-0 σετ την Αφροδίτη και η Άρτεμις κέρδισε με 2-0 σετ την Καλυψώ. Και τα δύο παιχνίδια τα διαιτήτευσε η Δήμητρα Φασούλα και όπως πάντα ήταν άψογη. Οπότε οι ομάδες Αμαζόνες και Άρτεμις είναι στην πρώτη θέση με 2β. η κάθε μία και οι ομάδες Καλυψώ και Αφροδίτη τις οποίες για το εσωτερικό πρωτάθλημα κοουτσάρει η Βάσω Παγούνη έχουν από 1β.

Όσοι βρέθηκαν πάντως στο γήπεδο απόλαυσαν ωραίες φάσεις, οι αθλήτριες του Συλλόγου είχαν όμορφες προσπάθειες, έπαιξαν πραγματικό βόλεϊ χωρίς σκοπιμότητες και όταν ολοκληρώθηκε το κάθε παιχνίδι πανηγύριζαν όλες μαζί. Η επιβράβευση για τις αθλητικές τους προσπάθειες έρχονταν και με το παραπάνω από τους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του βόλεϊ. Από τη Διοίκηση ήταν ο Πρόεδρος κ.Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ.Γ.Ντέρος και ο Ταμίας κ.Π.Μουτσιούνας.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2-0

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Τιτέλη, Ντέρου, Γρηγοριάδου, Χρήστου, Καραϊσκάκη,Πασχαλίδου, Σαμαρά, Μαμάτζιου, Παπαδοπούλου Φ., Φασούλα Χ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ (κόουτς Β.Παγούνη): Σιμιτσή, Βλαχοπούλου Κ., Πεχλιβανίδου Κωνσταντινίδου, Ματσαρίδου, Τσικοπούλου, Μόσχογλου, Βλαχοπούλου Β., Γκέκα, Ανουλίδου, Τότσκα, Βασιλειάδου.

ΚΑΛΥΨΩ-ΑΡΤΕΜΙΣ 0-2

ΚΑΛΥΨΩ (κόουτς Β.Παγούνη):Τζημοπούλου, Τρέμη, Αθανασιάδου, Λαμπριανίδου, Γκιαούρη, Μπουρνιώτη, Ζιώγα, Καγιόγλου, Βότση, Λαμπαδα.

ΑΡΤΕΜΙΣ(κόουτς Δ.Τιτέλης): Καλημέρη, Ζαφειρίου, Τριφώνη, Λούτα, Τίγγου, Ηλιάδου, Δημοπούλου, Κοβλακα, Ζυγανιτίδου, Παπαδοπούλου Κ.

*Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται την Κυριακή 21 Μαϊου 2017 όπου θα διεξαχθεί η δεύτερη μέρα της εσωτερικής αυτής διοργάνωσης. Ελπίζουμε περισσότεροι γονείς να βρεθούν στις κερκίδες γιατί πραγματικά το αξίζουν αυτά τα ταλαντούχα κορίτσια.