Αρχική

2η η Κοζάνη στο «Μερκούρης Κυρατσούς»

Την δεύτερη θέση πήρε η Κοζάνη στο ετήσιο τουρνουά «Μερκούρης Κυρατσούς» που γίνεται στη μνήμη του πρώτου προέδρου του Φ.Σ. Κοζάνη, πρώην δημάρχου Κοζάνης και πρώην βουλευτή Ν. Κοζάνης.

Το τουρνουά γίνεται με την συνδιοργάνωση του Φ.Σ. Κοζάνη και του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης.

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο παιχνίδι του τουρνουά η Κοζάνη νίκησε την Α.Ε. Ελίμειας (Α” Τοπικό ΕΠΣ Κοζάνης) με σκορ 2-1.

Τα γκολ της Κοζάνης πέτυχαν ο Δημήτρης Κάλφας στο 20′ με πέναλτυ και ο Γιάννης Τσικόπουλος στο 27′.

Η Ελίμεια μείωσε στο 42′ με τον Δημήτρη Πασχαλίδη.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Κουτσομήτρος, Συμεωνίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ηλίας Τσικόπουλος, Μαλούτας, Βασιλίεβιτς, Ντεμιράϊ, Γιάννης Τσικόπουλος, Πιπινίκας.

Στο δεύτερο παιχνίδι η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων (Α” Τοπικό ΕΠΣ Κοζάνης) επιβλήθηκε της Α.Ε. Ελίμειας με 1-0.

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων έκανε την έκπληξη νικώντας την Κοζάνη με 1-0 και κατέκτησε το κύπελλο του τουρνουά, αφήνοντας την Κοζάνη στην δεύτερη θέση.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Παύλος Μελισσινός στο 23′ με ωραίο σουτ.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Μπουλγκουρίδης, Χαματάϊ, Βασιλίεβιτς, Προβίδας, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος.

Η διοίκηση της Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων και την Α.Ε. Ελίμειας για την συμμετοχή τους στο τουρνουά, καθώς και τον σύνδεσμο διαιτητών ΕΠΣ Κοζάνης για την συμμετοχή των διαιτητών κ.κ. Κουτσώνα, Σπέντζα και Πραχάλη.