Αρχική

​Γ’ Εθνική: Στραβοπάτησε η Κοζάνη

Η Κοζάνη προηγήθηκεμε σουτ του  Μπιμπίρη 
Κοζάνη – Ρήγας Φεραίος 1-1
 Δεν κατάφερε η Κοζάνη να επιστρέψει στις νίκες αφού υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. 
Η Κοζάνη προηγήθηκε στο 19′ με σουτ του  Μπιμπίρη που πήρε το ριμπάουντ  μετά από απόκρουση του Κεφαλά σε κεφαλιά του Κάλφα.  
Στο 53′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από μία πολύ αυστηρή απόφαση του διαιτητή που έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ταφαρλή όταν αυτός σταμάτησε τη μπάλα, καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν γρήγορα ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου.


Στο 57′ ο Ρήγας Φεραίος ισοφάρισε με ένα γκολ που είχε αρκετή δόση τύχης.  Ο  Κρεββατάς, σούταρε από κοντά, ο Σταματόπουλος απέκρουσε εξ’  επαφής, η μπάλα κόντραρε και πάλι στον Κρεββατά και κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια και  του Κάλφα να αποσοβήσει το τέρμα.
Οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Δρόσσο στο 75΄και στο 80΄χωρίς όμως να καταφέρουν  να σημειώσουν  κι ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την νίκη
Κοζάνη(Προβίδας): Σταματόπουλος, Ντούκα, Ματούλας (60′ Αλιατίδης), Μπιμπίρης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος (85′ Ζιγκερίδης), Χαματάϊ, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (60′ Δρόσος).
Ρήγας Φεραίος(Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου (61′ Μπίκας), Χατζής, Ζενούνι (46′ Μιχολίτσης), Κεμάλι (46′ Μαλάκος), Ζατσάϊ, Κρεββατάς.