Αρχική

Ώρα μηδέν για τον Εορδαϊκό - Όλα στον αέρα - Τι θα συμβεί σε περίπτωση που δε δηλώσει συμμετοχή ;

Αβέβαιο συνεχίζει να είναι το μέλλον του Εορδαϊκού .
Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν οι Πτολεμαϊδιώτες  τελικά καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ' εθνική ή αν δηλώσουν στο Α’  τοπικό,  ή ακόμα - ακόμα δεν πάρουν  μέρος πουθενά και η ομάδα σταματήσει να λειτουργεί.


Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Μέσω πρωτοδικείου η ομάδα δε μπορεί να μεταβιβαστεί τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο για το λόγο πως  η λειτουργία του ήταν μέχρι χθες Πέμπτη.
Υπάρχει μια ελπίδα μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται να γίνει γενική συνέλευση και εκλογές για να μπορέσει η ομάδα με  αυτό τον τρόπο να αλλάξει χέρια.
Τα ερωτήματα πολλά.
Δύο από τα σημαντικότερα ;
Θα  βρεθούν άτομα να αναλάβουν ;
Κι αν  ακόμα τα άτομα βρεθούν κατά πόσο θα είναι διατεθειμένα  να πέσουν στο λάκκο με τα λιοντάρια  ;
Γιατί έτσι φαντάζει η Γ’ εθνική από δω και πέρα για τον Εορδαϊκό, για το λόγο που δεν έχει γίνει ακόμα προγραμματισμός αλλά ούτε  υπάρχει και ρόστερ ικανό αυτή τη στιγμή να μπορέσει να σταθεί σε μια κατηγορία που θα πέσουν οι μισές ομάδες.
Το να ρίξεις κάποια  λεφτά (αρκετά) και να μην έχεις τύχη κανείς  δεν είναι διατεθειμένος νομίζω ότι θα το κάνει.
Πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να κατέβει στο Α’ τοπικό και να οργανωθεί εκεί με πλάνο ανόδου.
Το χειρότερο σενάριο είναι  να μη βρεθούν άτομα να αναλάβουν και ο Εορδαϊκός πάψει για άλλη μια φορά να αναπνέει.
Τώρα τι θα συμβεί αν ο Εορδαϊκός δε δηλώσει συμμετοχή στην Γ εθνική ;
Ο νέος ΚΑΠ για να καλύψει τις διαρροές  ομάδων που αδυνατούν,  λέει  από τη μια πως αν δε δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ εθνική η πρωταθλήτρια ομάδα του Α’  τοπικού  μπορεί να πάρει τη θέση της  η δευτεραθλήτρια , στη συνέχεια η τρίτη , η τέταρτη .....κοκ .
Εδώ όμως ο Εορδαϊκός ήδη μετείχε στην Γ εθνική.
Εδώ ο ΚΑΠ ενώ προβλέπει στις επαγγελματικές κατηγορίες να αναπληρωθεί η ομάδα από την πιο κάτω κατηγορία,  για την Γ’  εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν επιτρέπει να αναπληρωθεί  η ομάδα που δε θα δηλώσει με την  κατηγορία να έχει λιγότερες ομάδες.
 Τώρα θα μου πείτε Ελλάδα είμαστε όλο  και κάποιο παραθυράκι μπορεί να βρεθεί και να ανοίξει πόρτα είτε για Μακεδονικό Σιάτιστας είτε για Κοζάνη...
Καθαρά υποθετική η  τελευταία πρόταση  της σελίδας.