Αρχική

Χωρίς δυσκολία η πρόκριση της ΑΕΠ | φωτο

 Κένταυρος Πρωτοχωρίου – ΑΕΠ Καραγιαννίων 1-6Παίζοντας κατά διαστήματα καλά η ΑΕΠ πέρασε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου όπου θα συναντήσει στις 16-9-2015 στο γήπεδο της Ξηρολίμνης της ομάδα του Τιτάν Σερβίων.Το φιλμ του αγώνα 5΄ κόρνερ του Σαββούδη κεφαλιά του Αποστολίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.20΄ ο Ζερβανταρίδης θα πιάσει δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα και θα αφήσει άγαλμα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων 0-1.22΄η μπάλα θα αλλάξει κατοχή ταχύτατα ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΠ θα φτάσει στον Κείσογλου ο οποίος με σουτ θα κάνει το 0-2. 

29΄ ο Αποστολίδης θα βγάλει κάθετα την μπάλα στον Τραπεζανλίδη και ο τελευταίος με σουτ θα κάνει το 0-3. 35΄ υπέροχο γκολ από τον Κείσογλου ο οποίος θα σουτάρει από τα 30 περίπου μέτρα από αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα του και θα στείλει την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι κάνοντας το 0-4.36΄ σουτ του Σιαπανίδη ωραία με τις γροθιές θα αποκρούσει ο Παπαγερίδης.43΄ κάθετη του Σαββούδη στον Τραπεζανλίδη παράλληλη σέντρα, ο Κείσογλου με σουτ θα σημαδέψει το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

47΄ ο Δουγαλής από αριστερά θα βγάλει στον επερχόμενο Πασχαλίδη σέντρα στο πρώτο δοκάρι ο Σαλονικίδης θα πιάσει δυνατή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο   παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων για το 0-5.73΄ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το γκολ της τιμής όταν ο Σιαπανίδης θα βγάλει στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΠ των Τσαμπερτίδη Χ. και αυτός με σουτ θα μειώσει σε 1-5.80΄ κάθετη μπαλιά από τον χώρο του κέντρου από τον Μαλούτα στον Τραπεζανλίδη ο οποίος θα πλασάρει απόκρουση από τον τερματοφύλακα στο ριμπάουντ ο ίδιος και 1-6.84΄ σουτ του Σιαπανίδη απόκρουση από τον Παπαγερίδη.Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Σουλίδης Δ. με βοηθούς τους κ. κ. Λαμπριανίδη και Σύκο.

Κένταυρος Πρωτοχωρίου:  Μπάδας Θεοδωρίδης Γεωργιάδης Τζιαναμπέτης Ιωαννίδης(46΄ Τσαμπερτίδης Αθ.) Πεκιαρίδης (46΄Κυριακίδης Π.) Τσιολάκης Παρχαρίδης (55΄ Κοντοτάσιος)  Τσαμπερτίδης Σιαπανίδης Τσιολάκης

ΑΕΠ Καραγιαννίων:  Παπαγερίδης Τσίλης Πασχαλίδης Δημητριάδης (46΄Durmishi) Ζερβανταρίδης Μαλούτας Κείσογλου Παπαδόπουλος (46΄ Δουγαλής) Τραπεζανλίδης Σαββούδης (46΄ Σαλονικίδης) Αποστολίδης