Αρχική

Χειμερινή ενίσχυση εκ των έσω για την ΑΕ Κοζάνης

Με τρεις “δικούς της” παίκτες ξεκίνησε η χειμερινή ενίσχυση για την ανδρική ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης εν όψει του δευτέρου γύρου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης 2017-18.


Ο έμπειρος μέσος Γιάννης Τσολακίδης (37 ετών) κι ο τερματοφύλακας Γιώργος Χλιαράς (24 ετών) μεταγράφηκαν από τις θυγατρικές Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης για να ενισχύσουν την ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα κάνει να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.
Ο “Τσόλακ” δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους μέσους της ΕΠΣ Κοζάνης που τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε “δάσκαλο μέσα στο γήπεδο” για τους πιτσιρικάδες των Ελπίδων.
Ο Γιώργος Χλιαράς, γέννημα-θρέμμα της ομάδας, μετά το πέρας των σπουδών του στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι είχε επιστρέψει για να βοηθήσει προσωρινά τις Ελπίδες ΑΕΚ λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.
Ο αμυντικός Λευτέρης Χεριστανίδης (18 ετών) επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ Κοίλων. Ο Χεριστανίδης προέρχεται από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης και τις Ελπίδες ΑΕΚ.