Αρχική

Χαμός και πάλι στην ΕΠΣ Πέλλας Σκάνδαλο ατιμωρησίας ποδοσφαιριστή!

Nτοκουμέντο φωτιά που εκθέτει τους πάντες! 
Απίστευτη γκάφα είχαμε από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, που άφησε ατιμώρητη αποβολή (2 κίτρινες) του ποδοσφαιριστή Χρήστου Καρρά του Μ. Αλ Π. Μυλοτόπου, στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ - Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ, γεγονός που αναφέρεται σαφέστατα στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί στο επόμενο παιχνίδι Π.Μυλότοπος -Μ.Αλ. Δροσερού.


            Έτσι η ομάδα του Δροσερού, τη Δευτέρα το πρωί κατέθεσε ένσταση για κακή συμμετοχή του εν λόγω ποδοσφαιριστή, παρά τις ψευτοδιαδόσεις από παράγοντες της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν την υπόθεση αυτή.
            Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική, αφού αν το θέμα αυτό πάει στην ΕΠΟ η ένσταση θα γίνει σίγουρα δεκτή
            Πρόκειται για μια υπόθεση που δείχνει πάντως σίγουρα την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιες υποθέσεις στα γραφεία της ΕΠΣ, που εκτίθεται για μια ακόμη φορά στα μάτια παραγόντων και φιλάθλων της Πέλλας και όχι μόνο
 Το φύλλο αγώνα που εκθέτει την ΕΠΣ Πέλλας για το τραγικό λάθος της!
            Αν υπήρχε δόλος η όχι το γνωρίζουν μόνο όσοι παίρνουν αποφάσεις......
            Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον επίτιμο πρόεδρο του Μ. Αλ Δροσερού και υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου, τον ορθοπεδικό χειρούργο Λεωνίδα Μαλιούφα, πάντως μας ενημέρωσε ότι η ομάδα του Δροσερού, είναι αποφασισμένη να το φτάσει το θέμα μέχρι εκεί που πρέπει, αναμένοντας πρώτα όμως την απόφαση που θα πάρει η πειθαρχική επιτροπή που θα συγκληθεί την Πέμπτη.

    Χαρά Ματεντζόγλου