Αρχική

ΦΣ Κοζάνης: Προσηλωμένοι στον στόχο! | φωτο - βίντεο


Την  νεοφώτιστη ομάδα του Παοκ Κρηστώνος υποδέχεται η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης την Κυριακή 11.12.2022 – ΩΡΑ 15:00 για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας.Με όλα της τα “όπλα” και φυσικά τον κόσμο της, η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης μετά την ισοπαλία στον Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό, με ανεβασμένη ψυχολογία για το παιχνίδι της Κυριακής, απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο της, είναι έτοιμη να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να δώσει χαρά στους φίλους της οι οποίοι επιθυμούν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα  να ανεβαίνει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας  (1η θέση-10 βαθμούς-4 αγώνες).

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία με την τελευταία προπόνηση το Σάββατο ενώ όλη την εβδομάδα πραγματοποίησε προπονήσεις υψηλής έντασης που περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια περιορισμένου χώρου.


Σε δηλώσεις του στο media dayτης Παρασκευής ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Μπαδήμας δήλωσε τα εξής:
“Όλες οι ομάδες παίζουν πάντα δυνατά όταν παίζουν με τον πρωτοπόρο, εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για εμάς δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες…η Κοζάνη πρέπει να παίξει σαν Κοζάνη, με δύναμη, πάθος και μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας”.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Αποστολίδης δήλωσε: η ομάδα είναι σε καλη κατάσταση, δουλεύουμε καθημερινά και βελτιωνόμαστε μέσα από την σκληρή δουλειά. Βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα της ομάδας ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Ενώ ο Νίκος Μπίντσης στην εκπομπή “Primo Secondo” του “City of Primo 106.1” μίλησε, για τον αυτοσκοπό της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2, στόχο για τον οποίο “χτίστηκε” σε κάθε επίπεδο στην ομάδα του ΦΣ Κοζάνης, προσβλέποντας σε εξασφάλιση του στόχου το ταχύτερο δυνατό: “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν αγωνιζόμαστε. Εννοείται όταν έχεις μια ασφάλεια βαθμολογικά, αγωνίζεσαι με άλλη αυτοπεποίθηση, με άλλα... φτερά στα πόδια, να το πω έτσι. Σίγουρα τα παιδιά που είμαστε από πέρυσι στην ομάδα και βιώσαμε όλη αυτή την αδικία που συνέβη πέρυσι, μας πείσμωσε πάρα πολύ. Αγωνιζόμαστε με μεγαλύτερο κίνητρο φέτος και θέλουμε να είμαστε ξανά οι πρωταθλητές. Να ζήσουμε ξανά στιγμές όπως οι περσινές, όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα”.
 Για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης: “Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και αυτό, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι εμείς είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το δείχνουμε αγωνιστικά, όχι μόνο στα λόγια. Περιμένουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, γιατί κάθε ομάδα που παίζει με τον πρωτοπόρο και δη με την Κοζάνη, που είναι η περσινή πρωταθλήτρια, έχει ένα κίνητρο μεγαλύτερο. Θέλουν οι αντίπαλοι να δείξουν και αυτοί οτι μπορούν να ανταγωνιστούν τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας. Οπότε πιστεύω οτι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς είμαστε πανέτοιμοι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, με καλή απόδοση και να παραμείνουμε στην κορυφή, ώστε να αυξήσουμε ενδεχομένως τη διαφορά, ανάλογα με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής”.

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη – Παοκ Κρηστόνως θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Τζόβας Λεωνίδας με βοηθούς Α’ Παπαλαζάρου Γεώργιος,  Β’ Γκέλης Θωμάς (ΕΠΣ Ηπέιρους). Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Κεραμιδάς Νικόλαος από την ΕΠΣ Λάρισας.
Όλη η αγωνιστική του ομίλου: Γ' Εθνική (2ος Όμιλος | 5η Αγωνιστική)Κυριακή 11/12/2022- 3.00μ.μ. Μακεδονικός Φούφα- ΣβορώνοςΔωτιέας Αγιάς - ΕδεσσαϊκόςΕθνικός Κεραμιδίου - ΑΕΠ ΚοζάνηςΚαστοριά - ΕλασσόναΚοζάνη - ΠΑΟΚ ΚρηστώνηςΑΟ Χανιώτης - Κεραυνός ΑγγελοχωρίουΠιερικός - Ολυμπιακός Βόλου Η Βαθμολογία έως τώρα: 1 Κοζάνη ΦΣ                            102 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου              83 Θύελλα Σαρακηνών ΠΑΣ           84 Σβορώνος                               75 ΑΕ Ποντίων Κοζάνης                66 Ελασσόνα                               67 Εδεσσαϊκός                             58 Ολυμπιακός Βόλου                   59 Καστοριά                                410 Πιερικός                                411 ΠΑΟΚ Κρηστώνης                  412 Μακεδονικός Φούφα               413 ΑΟ Χανιώτης                         214 Δωτιεύς Αγιάς                        1 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ