Αρχική

ΦΣ Κοζάνης: Πανέτοιμη η ομάδα για θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Βόλου

 

Να συνεχίσει το δυναμικό ξεκίνημα με μια ακόμη νίκη εκτός έδρας, επιδιώκει η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη κόντρα στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή (4/12) στις 15:00, στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ), για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2022-2023.

 Το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό μετά και τις τρεις νίκες με Δωτιέα Αγιάς (εκτός), Καστοριά και Χανιώτη (εντός), στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για το καλό ξεκίνημα, αλλά από την άλλη διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συμφωνούν ώστε να υπάρχει σοβαρότητα και σεβασμός για τον κάθε αντίπαλο χωριστά!

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα Σάββατο την προετοιμασία της στο γήπεδο τη ΕΠΣ υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαδήμα και του τεχνικού επιτελείου, ο οποίος επέλεξε και τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή της αναμέτρησης, ενώ η ομάδα αμέσως μετά την προπόνηση αναχώρησε για τον Βόλο όπου και θα διανυκτερεύσει.

Ο προπονητής της ομάδας, θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην του Πάρη Μπακάλη ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Καστοριά, και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις στην MEDIA DAY της ομάδας, ο προπονητής Νίκος Μπαδήμας, μεταξύ των άλλων τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, ανεξάρτητα τι θα γίνει στο ματς της Κυριακής, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μέχρι το τέλος. Στο τέλος του πρώτου γύρου θα φανεί ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Ο Ιορδάνης Παπαργυρίου δήλωσε:  “Εμείς προετοιμαστήκαμε σαν ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, δεν τελειώνει τίποτα, θα ήταν αστείο να μιλάμε για τελικό, κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Όλα φαίνονται στο γήπεδο και εκεί θα αποδειχθεί αν το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το πιο δύσκολο. Εμείς κοιτάμε πάντα τη νίκη. Από τα ματς που παίξαμε όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, δεν τελειώνει τίποτα την Κυριακή απλώς θα προσθέσουμε άλλους 3 βαθμούς σε αυτούς που ήδη έχουμε“.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Τάσος Καραγκιόζηςμε δηλώσεις του στο goalpost.gr, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου: “Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό, όμως, δε σημαίνει κάτι για εμάς, ούτε επαναπαυόμαστε. Ακολουθούμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και, μέρα με τη μέρα, μέσα από τις προπονήσεις, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου κάθε Κυριακή να βγαίνουμε στο γήπεδο πάντα έτοιμοι για τη νίκη. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα κι αυτό βγαίνει στο χορτάρι. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, μια ιστορική ομάδα. Καθαρή αγωνιστική εικόνα του δεν έχω, εξαιτίας της περιορισμένης τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος, γνωρίζω, όμως, ότι έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες και θα γίνει, σίγουρα, ένα καλό παιχνίδι”. Στον Βόλο έχω αγωνιστεί για τον ΝΠΣ Βόλος, στην Α’ Εθνική, κι έπειτα και στη Νίκη Βόλου. Αυτό που μου μένει από την πόλη είναι πως οι Βολιώτες αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και η ομάδα μου να κατακτήσει του τρεις βαθμούς της νίκης“.

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου - ΦΣ Κοζάνη θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Νίτσας Χρήστος με βοηθούς  Α’ Βαλιώτης Θωμάς,  Β’ Κοτουμπας Δημήτριος, όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Παπαμίχος Γεώργιος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Όλη η αγωνιστική του ομίλου:

Γ' Εθνική (2ος Όμιλος | 4η Αγωνιστική)

Κυριακή 04/12/2022- 3.00μ.μ.

Εδεσσαϊκός  -  Μακεδονικός Φούφα

ΑΕΠ Κοζάνης  - Σβορώνος

Ελασσόνα  -  Δωτιέας Αγιάς

ΠΑΟΚ Κρηστώνης  -  Εθνικός Κεραμιδίου

Θύελλα Σαρακηνών  -  Καστοριά

Ολυμπιακός Βόλου  -  Κοζάνη

Πιερικός  -  ΑΟ Χανιώτης

Βαθμολογία

Κοζάνη                            9

ΑΕΠ Κοζάνης                    6

Ελασσόνα                        5

Εθνικός Κεραμιδίου           5

Θύελλα Σαρακηνών           5

Εδεσσαϊκός                      5

ΠΑΟΚ Κρηστώνης             4

Καστοριά                         4

Σβορώνος                        4

Ολυμπιακός Βόλου            4

Πιερικός                           3

Μακεδονικός Φούφα          1

ΑΟ Χανιώτης                    1

Δωτιέας Αγιάς                   0

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ